måndag 17 december 2012

Mycket att göra inför jul, tomtepost och julmarknad.

Ah, nu är jag lite ledig igen, lovely! =)
 
Precis hämtat barnen från förskolan, var ett helt företag att få med dem hem då ingen var med på noterna...Gick lite bättre när jag berättade att Kiron fått post! I brevlådan låg nämligen ett vykort från tomten (Kiron skickade ju sin önskelista för några veckor sen, till tomten i Mora ;o)) och en kalasinbjudan från en dagiskompis! =)
 
Idag på förskolan har de dessutom fått träffa tomten, som gav dem skumtomtar, hehe!
 
Under min korta ledighet nu så planerar jag att hinna med lite knäck och kola-kok, herregud vad jag är sen med allt i år, brukar vara åtminstonde nånting avklarat redan! Ska också lägga in sill, och kanske sy nån julklapp?
Måste dessutom handla allt inför jul, M är in på affären var och varannan dag men inte har han koll på vad som ska handlas inte, och jag har bara inte orkat skriva nån inköpslista i helgen...!
 
Igår medan jag sov var barnen och M upp på Julmarknaden på Murberget en sväng. Den är så mysig och frambringar alltid julkänslor, så synd att jag missade den i år. De hade inte köpt nåt förutom en karamell-strut, var tydligen lite färre knallar än tidigare, bla. "mina" inredningsknallar saknades.
Här har de fiskat fiskedamm!
Ikväll väntar lite Bruna bönor och korv-middag, städning, julkalender och sen barnen somnat lite Criminal Minds och "Morden i Sandhamn"!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...