måndag 26 november 2012

Firat farfar och lite stress!

Ny vecka nya tag, och nu hoppas jag verkligen vi slipper mer sjukt på ett tag! Småsnorigt är det dock men det verkar ju hålla i sig hela tiden...
 
Igår var vi till farfar och Carina i Sandslån för att fira farfar i efterskott....De har alltid en spännande trädgård tycker ungarna, små figurer här och var, och några små-tomtar hade dykt upp. =)
Fika och lite surr blev det, Tiril var nästan blyg i början, haha blivit folkskygg nu när hon varit hemma några veckor!  Men sen busades det som bara den!
 
Köpte med oss middag från Sibylla´s på vägen hem, herregud de har helt klart godast snabbmat!!
Hälsade sen på våra nya grannar familjen Horn en snabbis, köpt med oss en blomma. =) Är så kul att det flyttar in fler små-barnsfamiljer i området!
 
Kvällen avslutades med lite Arne Dahl och strykning av julgardiner....nu är det bytt i alla fönster. Kör inte tomterött direkt, barnen har sina snögubbe-gardiner och i lekrummet är det retro-jul, men i köket och vardagsrummet är det vanliga vita i "linne" och i vårt sovrum jutevävslängder, så får man piffa lite juligt till det!
Idag ska jag sy litegrann, helt galet vad tiden går fort och har fullt av saker på listan! Magsjuka gör inte mycket för att minska stressen, tvitvi.
Och i helgen är det leksaks & vintersportsloppis som vi ska sälja på, måste märka upp allt till det...har inte ens gått igenom böckerna än. Och jag jobbar helg, synd, hade behövt hitta skidor till Kiron.
Känner också att vi skulle behöva barnvakt SNART för att kunna fixa julklappsinköpen bara vi 2. Vill bli klar!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...