onsdag 3 oktober 2012

Färgat igen, pyssel och duktig son.

Hej på er. Hoppas ni haft en fin dag. Vi har haft fullt upp hela dagen, först ner till Sundsvall med Kiron (allt gick bra och han tyckte det var rätt kul), lunch i Birsta sen hem, grejat hemma, middag mammas leverstuvning (bytte ut korven mot det när hon erbjöd. ;o)) och ris. Sen iväg och köpte 4 nya stolar till vårt köksbord, i vitt med klädd sits. Vi ska byta ut tyget på sitsarna, har ikväll köpt tyg på Ellos som ska räcka både till stolsitsarna, soffan (om vi vill klä om den, vilket nog blir bäst) och lite till. Matchande kuddfodral slank också ner i varukorgen. 50 % på tyget, som hittat. =) Ni får se bilder imorgon.

Igår färgade jag lite textiler igen.
Ett retro vävt hjärt-tyg som blivit missfärgat (det bruna liksom blött på det vita) ett lakan som blivit misslyckat färgat tidigare av mig (hehe) och isärklippta Plastisock-tights som sett bättre dar. =)

Såhär blev det med ett lila färgbad! Allt är sömnadsmaterial... Och det syns dåligt på denna bild, men jag tycker det blev fint. =)


Jag och Tiril satt också en stund och pysslade...Hon med pärlhalsband och jag med textiltryck (måste testa mig fram).

Pappa M pysslade också ett armband och en ring till mig, sötis.

Killen som var så duktig idag, han lät t.o.m. doktorn lyssna på hjärtat med stetoskop, DET var längesen. Han är ju starkt skeptisk till doktorer...
Rätt slut sitter man i soffan nu, jag trött och M ont i benet. Men vi ska se lite Annika Bengtzon-film innan läggdax, är ju ledig imorgon med.
Pöss!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...