fredag 5 oktober 2012

Dum fadäs och loppisfynd.

Ny jobbhelg! Jobbar ikväll, imorgon 7-16, söndag 13-20.30 och måndag till 12.30.... Imorgon blir det iallafall kvällsmys och maken ska få laga kalops.
 
Usch igår hände en fadäs här hemma. M for med saker till sopstationen, och råkade då få med sig min påse med alla textilfärger, klicheer/motivsvampar, stöppelsvampar, textilpenna m.m....vissa var alldeles nya.
SURT!!
 Fy vad ledsen jag blev, satt ju i förrgår och provade mig fram, test-tvättade m.m. och hade hittat lite som funkade! Bara att börja om från början, köpa nytt och testa, men det lär ta ett tag innan man samlat ihop det man hade, och har inte råd nu. Och många saker finns inte ens kvar att köpa....!
Klant.
Jag ägnade sen nån timme åt terapisömnad, kändes lite bättre efter det men inte bra, blir mest ledsen över vissa finna motivsvampar jag hade som inte längre finns att köpa....=(
 
Jaja, innan den där fadäsen upptäcktes var vi iallafall på Erikshjälpen och HKs loppis, och gjorde några små fynd. M hittade nån Cussler-bok han inte hade, Kiron hittade simglasögon, och mamman hittade...
=)
Tidningskorgen ska såklart målas om, kanske dekoreras lite. Brodyrduken får pryda nåt av våra runda bord, Pippityget är ju självklart, det andra tyget var lite snyggt lantligt-randigt (kuddar?), och den gamla bruna boken är bara fin (både inuti och utanpå). En rolig gammal tips-bok "Klä ut dig", några dockor broder-garn och en vit metallstomme att ha en kruka i (ska söka upp passande zink-kruka).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...