söndag 20 mars 2011

Räkor o gott, bra film och Birsta-shoppat!

Snart är denna helg slut!! Snabbt har den gått!

Vi fortsätter så smått fundera över fest, men nu börjar det luta åt att ha den i Maj för det verkar vara så många som har förhinder i April....=( Men huvudsaken den blir av nån gång! Har lite då och då känt för att skita i det när det inte verkar gå att lösa... Men nu är jag väl överdrivet negativ.

Vi var iväg till Birsta igår, woohoo! Det största "inköpet" vi gjorde var att vi bokade en resa i Juni, vi hade presentkort på Resia som går ut nu i veckan.Det blir en weekend bara jag och Mattias, kryssning till Tallinn och 2 nätter på spahotell där. Nu får vi hoppas den blir av och att det går att lösa med barnvakter...

Vi åt lunch på McDonken, och när vi kom hem hade vi köpt med oss Grekiskt lantbröd, räkor, vitt vin, vindruvor och oliver, och till det blev det också tzatziki och päron...Mumsigt!

Vi såg medan vi åt en ny film, norska "Trolljegeren". Så häftig! Både jag och M gillade den skarpt!!!! Förlåt att en del av trailer-rutan försvinner, lyckas inte få till det....

Utöver resan köpte vi lite annat smått och gott, inga stora inköp. Det enda som köptes i klädväg var denna tröja jag hittade på Gina Tricot, skön och snygg! Jag köpte även örhängena, från BikBok. Ursäkta mitt trötta nyvakna ansikte...hehe!


Lite annat vi köpte var bla. lite på Rusta,Toy Story-målarset i påskpresent till Kiron, en bok "Vem är arg?" (12 kr på Åhlens bokrea!), ett örngott på Lagerhaus, och på IKEA bla. en LACK-vägghylla i ljusblått till Tirils rum (nedsatt till 49 kr!), massa innerkuddar, lakan, lite köksprylar, lotioner (tycker deras egna serie är bra!), och ett grönt överkast till vår säng. Vi var också in på Erikshjälpen i Timrå och där blev det bla. en supersöt liten retro speldosa i form av en blå nalle, syns på bilden. Den ska vi ha i Tirils rum! =)

Vi använde oss mest av presentkort så det var inte så mycket pengar som brändes, skönt! =)
Nu ska vi strax se hur vi löser avhämtning/lämning av sonen i huset, han ska hem idag! Härligt väder ute, M sitter i uterummet och läser... Jag är lite trött och mosig, ännu en natt då Tiril haft en vakenperiod...=(

1 kommentar:

Anonym sa...

oj va mycket fint ni hittade, o söt du är, örhängena var bara så himla snygga!!

ja ni hade nästan fixat precis samma som vi igår, fler som var sugna på räkor o vitt vin hihi=).

jobbigt med Tirils vakennätter, Linn har ju gudskelov inte haft några såna på länge!! hoppas lilltjejen snart kommer på att det är skönt att sova o att mamma också kanske blir lite gladare. vem som helst kan bli lite deppig av sömnbrist.

va kul med resa, om ni inte får tag i barnvakt får ni skicka ungarna hit, tror Linn o Noah hade haft det jätteskoj med Kiron o Tiril;-).

kram på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...