onsdag 2 mars 2011

Pyssel inför klädloppis, och dans!!!

Igår kväll satt jag och märkte kläder till helgens bytardag (egentligen klädloppis typ, man kan köpa barn o mammakläder, leksaker, barnprylar m.m som privatpersoner som fått säljarnummer lämnat in). Men jag kallar det bytardag, fast man inte byter nåt, haha. Detta är första gången jag kommit med och säljer. Jag har en HEL DEL märkte jag att sälja (mer än man tror när det ligger i skåpet). Kläder får man lämna in två lådor, men övriga prylar obegränsat. Men jag har mer än 2 lådor kläder, så jag måste sortera lite mer och rensa bort sånt som man kan spara till hösten och sälja då istället (eller sälja på Tradera...).
Blä tog tid att märka allt med säljnummer, storlek och pris!

Och detta är ändå inte allt, detta är lådorna med kläder (+ extra påsar) och lite böcker o leksaker. Ska också ta med Kirons vagn, bärsele, bärstol, spjälsängsskydd m.m. m.m.!!! Så arbetet fortsätter...
Hoppas nu verkligen vi får sälja bort det mesta!
Kläder efter Kiron...I förrgår fick vi besök av Ia och barnen, barnen här i full gång med lite dans, kolla Robins sköna stil och Kirons gitarrspel! =)


Jag och barnen var också iväg igår och dansade, mammagruppen via facebook hade fixat dans på teatern. Riktigt roligt var det, men jag fotade inget fast jag velat, höll koll på barnen och dansade själv också, hehe. Både Kiron och Tiril hade värsta inlevelsen i rörelserna som ledaren visade! Jätteroligt, där måste vi vara med fler gånger!
Nä, nu blir det strax en liten promenad med Ia och våra bebisar och vagnar, och sen måste jag "sya" lite, många beställningar nu, har fått sätta ett litet beställningsstopp så jag kommer ikapp!

1 kommentar:

Mia sa...

Hej Hanna, kan du inte göra lite reklam för bytardagen var och när den är eller är den bara för särskilt inbjudna?

Jag har försökt att googla men hittar inget.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...