lördag 5 mars 2011

Our day so far! Bytardagsbyte, semlor och förkylning!

Imorse lämnade Ia av Molly och Robin här, och vi for till Drakarnas Bytardag på Parketten. Kom rätt bra till i kön.
Jag måste säga att deras upplägg var ganska dåligt, kläder och kategorier huller om buller, pyamasar bland vanliga kläder fast de hade ett speciellt pyamasbord, och likaså klänningar fast det fanns en speciell ställning...
Det fanns också ett rum med prylar som nog många missade eftersom det låg så avsides och inga skyltar visade att där också fanns varor. Jaja, får se hur mycket av vårt som såldes, såg några grejer iallafall som folk bar på.... Vi ska hämta resten av grejerna ikväll.
Hittade ändå en del själv, Kiron fick 4 T-shirtar och 1 linne, 1 långärmad tröja, 1 skjorta och 1 par shorts. Tiril fick sommarbodysuit, 1 klänning, 1 långärmad tröja, 1 T-shirt, 1 kjol, 1 par leggings, 1 par tunna långbyxor och 1 sommarpyamas. Också hittade jag fodrade gummistövlar till Kiron, en kul retro klocka i form av en flugsvamp till Tirils rum, en stor docka som barnen får leka med men jag även kommer ha som provdocka (ca. stl. 62), en väska med doktorsprylar, och ett pussel.
När vi varit hem och ätit lunch och städat upp lite, tog vi bilen ner på stan. Funderade på att gå men det var tur att vi inte gjorde det, fy vad det blåste kallt!
Kikade lite på bokrean, blev bara 1 liten bok till barnen, sen gick vi på Kanalcaféet och tog varsin semla! Årets första!
Tiril fick ingen egen semla, fick smaka lite med oss men mest mumsa på sina smörgåsrån...=)
Jag. =)
Kiron åt lite speciellt, slickade i sig grädden runtom, och sen när lockat var borta gröpte han ur grädden och mandelmassan i mitten, hehe.
Efter cafét blev det lite handling på Lidl, innan det svängde hemåt...
Nu sitter barnen och leker med dockan och doktorsväskan, dockan är patient! =)
Vi har beställt familjepizza från Casa Della Pizza och väntar på den...Ikväll skippar vi Melodifestivalen till förmån för inspelade "Morden i Midsomer", sparat sista avsnittet med John Nettles, buhu.
Största smolktet i bägaren just nu är att hela familjen har blivit förkylda!! Tiril har varit snorig och rosslig några dagar, och nu har vi andra fått det...känns lite eländigt.
Imorgon ska väl M jobba, tråkigt, känns som om helgen är över redan då...

2 kommentarer:

Tova sa...

hihi... ja alla har ju sina speciella sätt att äta semlor ;)
för mig har det nog blivit tre hittills i år, faktiskt väldigt lite för att vara mig haha!

Anonym sa...

pyJamas ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...