fredag 11 mars 2011

Marianne-dag med loppisrunda, och Tirils ostylade nya byrå!

Jaha ja så var det fredag igen! Känns som om det är det varannan dag ibland, haha, men jag ska inte klaga! =) Love the weekend! Fast imorgon ska förmodligen M jobba extra igen, så riktig helg är det inte än...
Titta! =) Tiril fick igår ha Kirons gamla blå Blingo Helge-puff brallor för första gången, och de satt fint! Det var inte längesen jag rensade bort dem ur Kirons garderob...de är rätt stora i storleken, känns så lustigt att nu har Tiril dem. Igår var vi ute och rände nästan hela dagen!
Marianne kom hit kring 12.30 och vi bestämde oss för att promenera ner på stan, solen kikade fram så det var skönt ute. Satte barnen i syskonvagnen...vi fick båda gå och hålla i vagnen för det var så halt och ganska osandat ute så Marianne gled till flera gånger.

Vi var in på Erikshjälpen och på HK-loppisen, fynden blev en liten spetsduk (ska sy på kuddfodral), och lite fodertyg.
Sen gick vi på Wirströms café och tog varsin macka och cappuccino, och Kiron valde ut den största chokladkaka han kunde hitta! Han fick ej förvånansvärt inte i sig hela, så jag åt upp resten...

Marianne köpte också en minisemla som ej alls var färsk, så den lämnades ganska orörd...Men mackorna och chokladkakan var goda!
På väg hemåt kikade vi också in på Röda Korset, där hittade jag en fin cafégardin att sy av och ett sött retro barnörngott!Efter jobbet hämtade M byrån vi köpte i tisdags på Erikshjälpen. Ganska stor, hög. Vi ska måla om den och piffa upp på lite fler sätt också! Kommer mycket väl till pass, nu slipper vi ha hennes kläder i trådbackarna i klädkammaren.... Igårkväll blev det lite "V"...är så många bra serier som börjat eller snart börjar, i onsdags var det ju "Arga Snickaren", och till veckan blir det väl lite allt möjligt, bla. "Desperate Housewives" och "Greys Anatomy"!!!
Och ikväll såklart "Vampire Diaries"....
En serie vi har inspelat de avsnitt som varit hittills är "The Walking Dead" som visas på TV 11 på söndagar, ser fram emot att se den.=)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...