måndag 28 mars 2011

Känns bättre idag!

Idag känns det faktiskt bättre, till stor del eftersom jag nyss fått veta att pappa får åka hem idag (var frågan om han skulle behöva åka till Umeå osv...)!! Det är verkligen positiva nyheter!!! Han är inte helt återställd men förhoppningsvis på rätt väg. Och han vantrivs verkligen på sjukhuset, är mycket sällan han och mamma är ifrån varandra.

Tack för de fina kommentarerna, SMS:en och styrkekramarna!


Igår ställde jag och Kiron oss och bakade. Hade ju ändå tänkt baka till Ms födelsedag, och det var ett bra sätt att skingra tankarna. Det blev Kanelstänger, och en sockerkaka med chokladbitar i. =)
Ska också baka Kramforskaka/Mockarutor/Kärleksmums (kärt barn har många namn!!) efter mammas goda recept och hoppas att jag lyckas lika bra som hon! Det blir dock nån dag framöver för jag hade inte fler ägg hemma.

Middagen igår blev Grekisk pytt, guda-mat säger jag bara! Älskar man vitlök är det en 10-poängare! Jag lägger ut recept på den senare! Fler bilder på det motorburna barnen, haha! Tiril tycker nu det är rätt kul att åka med Kiron, kommit över rädslan åtminstonde stundvis, och Kiron tycker det är jättekul.


Igår blev det mer negativt också när Tiril föll och slog framtänderna i sitsen på en av våra köksstolar. Hon blödde och verkade mest slagit i en av tänderna fram. Så idag fick vi tid hos folktandvården. Det gick bra, vi ska hålla koll så hon inte får nån inflammation eller dylikt i tanden.


Jag har också varit på kvinnoundersökning, hehe, cellprovtagning. Aldrig trevligt men det är bra det finns.


Och vid 17-tiden ska jag på utvecklingssamtal på dagis, för Kiron. Sen vid 19 så har M möte med samfällighetsföreningen igen, nu hoppas och tror jag det är det sista för ett tag!!! Så dagen är som ni ser rätt fullbokad.


En till rolig grej idag, jag har vunnit ett tvåkilos paket med tyger från JNY-design!!! Woohoo!!! Himmelriket för en tygälskare som jag!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Haha...han ser superkoncentrerad ut bagaren på bilden ;)

Skönt att pappa verkar må bättre och ännu skönare och piggare blir det väl att komma hem för han!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...