lördag 12 februari 2011

Vår dag och liten utvärdering av Fish taco gratäng.

Nu har M äntligen en ledig dag framför sig, ser fram emot att rå om honom hela dagen imorgon. Vi får troligen besök av ev. min syster med familj och ev. svärmor och Voitto, de har inte hunnit gratta Tiril än, men annars har vi inga specifika planer. Förutom börja med dörren till Tirils rum, vi har äntligen hittat en! Så snart kanske hon flyttar till eget rum. Idag när M kom hem köpte han dörren direkt, och sen for vi till Erikshjälpen. Blev inget speciellt förutom en liten bunt med gamla handarbetstidningar till mig.
Jag har sysselsatt mig med att sy, haft slut på lite material till beställningar så jag har bara nöjessytt lite byxor. =)
Middag idag blir helstekt fläskfilé i ugn, och strips, och nån god sås. Enkelt och gott. Och sen blir det ju Melodifestivalen ikväll.
Gårdagens middag, Fish Taco Gratäng, var riktigt god, tycker dock att "alla" fisk-recept nu för tiden verkar innehålla lime, men det är klart att det är gott ibland det med.
Den var ganska stark, hade jag vetat det hade jag nog köpte hem lite gräddfil eller créme fraiche så Kiron kunde klicka på och äta, men nu fick han köttbullar och spaghetti istället. Så rådet är om ni har barn som inte gillar kryddstarkt, servera med créme fraiche. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

hej gumman, hade oxå önskat att vi kunde träffas IRL, du är ju så fin=). ja jag håller med dig om maten. både Noah och Linn tycker om rätt så kryddstark mat, minns en gång när det kändes som att an tappat i hela chilikryddsburken i maten o ändå åt Noah det. men han tyckte inte tacogratängen var något spec o det tyckte väl inte jag heller=).

kul att Tiril ska få eget rum=). förstår inte hur ni överlevt det så länge, tycker det är skönt att barnen sover i varsina rum!!

kram på er och hoppas ni har en trevlig lördagskväll (missar melodifestivalen som vanligt;-))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...