lördag 5 februari 2011

1 år sen igångsättning, bakplaner och födelsedagsbesök!

Tänk, idag är det 1 år sen jag och M for in på Sundsvalls sjukhus för ev. igångsättning, och vi blev ju kvar, på BB efter igångsättningen... Ojoj vad pirrigt det var. Och en ganska lång väntan blev det ändå!

Kiron sitter och ser på en av sina nya favoriter, Pippi på Söderhavet, och Tiril kryper omkring och leker....Strax ska här fixas lunch, och sen ska jag sy!
När M kommer hem från jobbet blir det kakbak, har tänkt baka Kanelstänger, testa Drömmar för första gången (eller kanske Havredrömmar, har inte bestämt mig), och ev. också Kladdkakemuffins. Göttigött. Imorgon får vi besök, och även måndag!
Till middag idag blir det kycklingfilé med aioli och strips...och sedan ikväll ska vi se Melodifestivalen såklart! Hehe, lite jobbigt att det sätter igång för då är fredag och lördagkvällar bokade några veckor framöver....Let´s Dance fredag och Melodifestival Lördag! Fast vi har ju lite annat som prioriteras också lördagar framöver... Den 19:e är det Ia och Daniels bröllop, och helgen den 27:e fyller pappa 60 år!

Vi fick besök redan igår av farfar Roger och Carina! Tiril fick hjälp av pappa att öppna paketen, och hon fick ett halsband med skyddsängel, pengar, lampa och en massa fina kläder! Sätter in bild på alla presenter senare, som vanligt. Till halsbandet, och till lampan, var det nallar, och det var dem som fångade Tirils intresse mest!!

Öppning pågår...Halsbandsnallen var god den...Och busig var den också!Fikatajm. Och Kiron är i den åldern nu då han ska visa allt, hela tiden är det "Kom och titta här" och "Kom och titta!" Så Carina fick en ordentlig husesyn hon. =)
Vår älskade unge, storebror har du nu varit snart 1 år! Tyckte du nyss var liten bebis!

2 kommentarer:

Anonym sa...

oj har det redan gått ett år, kan verkligen inte förstå det själv heller??!! va kul med kalas och roligt att Tiril redan fått lite presenter.

japp Dan är ju verkligen sån som måste sättas igång med vad det än gäller så jag känner mig som ett grinigt monster här hemma!!

ja det ska testas Santa Marias fish taco spice Mix ikväll=). såg att ni oxå fått det, va kul!!

vi missar väl både lets dance & melodifestivalen, tråkigt att ni kommer missa lite framöver. så ni ska på bröllop samma dag som vi ska flytta, hade önskat det var tvärtom haha.

önskar er en trevlig helg, kram från mig!!

solokatt76 sa...

Grattis till den söta ettåringen!! Tiden har verkligen flugit fram.Tyckte det var alldeles nyss som ni satt i tråden och pratade plus på stickor! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...