onsdag 12 januari 2011

Orolig sömn, duktig kille, hemmapyssel och gott!

Inatt sov jag ännu sämre för nu låg jag vaken trots att alla andra sov...Tiril var också vaken periodvis, men då tycker man väl att jag borde kunna sova så trött som man är, när hon sover? Nädå, här ska grubblas och oroas och sovas oroligt i halvslummer...

Men men, en ny dag! Är stolt över Kiron idag, han var torr när han vaknade (sovit utan blöja inatt också), och inte ett spår av kiss i sängen eller på pyamasen... Han sa själv att han varit på toa inatt och jag vet att han varit upp utan att vi vaknat av det (nån av de stunderna jag sov, hehe!) för på morgonsidan var hans dörr vidöppen (vi brukar ha den stängd) och han låg och snusade gott där inne.
Det hade gått fint på dagis igår också.

Blev en rätt mysig dag igår ändå. Fick lite pysslat här hemma. Har äntligen satt upp Tiril-bilderna på tavelväggen i hallen. Denna är inte uppsatt efter några regler eller inredningstips, bara vår eget tycke, haha, säkert brutit mot många "tavelregler", man ska inte sätta si och inte så... =) Mattias och Kiron bakade kladdkaka som vi åt till efterrätt (åt görgod kycklingwok, äter det alldeles för sällan!). Kiron har som synes tagit på sig sin fluga, fin till middagen!Tiril fick också smaka lite kladdkaka... MMMM vad gott det var!


Sen på kvällen städade vi bort julen helt, tomtarna och pyntet har varit borta sen i helgen, men gardinerna har hängt kvar. Nu är även de borta och man börjar känna lite hopp om vår i år också. =)

3 kommentarer:

Maria sa...

Vad duktig han är Kiron som inte använder blöja på natten! Gabriel säger varje kväll att han vill sova i kalsonger men han vaknar varje morgon med kiss i blöjan så det känns inte aktuellt ännu! :)

Tavelväggen tyckte jag var kanonsnygg! Det har ni gjort bra tycker jag! :)

Kramen

Sofie sa...

Hej tjejen!

Luk att höras igen, jag ser dina kommentarer ibland på bloggen =)


Hoppas att allt är bra med er alla, men det ser ju så ut iaf. Jag visst har de blivit stora våra små gryn. Tiden går alldeles för fort ibland, samtidigt som man längtar att dagarna skall gå så att våren kan komma fram.


Ta hand om er och fortsätt lämna lite avtryck hos oss!!

Stora kramar/ Sofie och Vilma

solokatt76 sa...

Duktiga Kiron som fixar att vara utan nattblöja.

Tavelväggen var kanonsnygg tycker jag med!
Ser dessutom att ni verkar ha samma typ av ytterdörr som vi har =)

Verkar vara fler än vår familj som inte sover bra just nu =(
Jag har varnat på jobbet att om det blir flera vaknätter nu kommer jag nog inte orka ta mig till jobbet.....Suck.
Hoppas det löser sig för dig med sömnen!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...