tisdag 4 januari 2011

De senaste dagarna...

De senaste dagarna har vi bara tagit det lugnt...igår skrotade vi här hemma hela dagen. Kiron kikade på lite "Nils Karlsson Pyssling", hans nya favorit, som han fick i julklapp av morbror och Kikki. M jobbade igen, han ska jobba hela den här veckan, jobba extra istället för att vara ledig trettondagen. Så kan han vara ledig i helgen istället.
I söndags var vi och hälsade på Ms bror Mats och hans tjej Hanna i deras nya hus. De har fått det så fint! Inte helt klart än, mycket möbler och sånt som fattas men fullt beboeligt. =)
De har skaffat hund, en stövare som heter Brasse. Kiron är tyvärr rädd för stora hundar och vill inte träffa hunden, så han får vara instängd när vi hälsar på. Däremot tyckte han det var roligt att köpa en present till hunden, tennisbollar. Och Mats o Hanna fick sängkläder! Vi fikade lite och gick husesyn, och Tiril var på strålande humör. Kiron ville gärna mumsa i sig alla russin de dukat fram till glöggen, och "leksakerna" (bunke och slickepott) som Tiril fått att roa sig med ville han gärna ha också,=)
När vi åkt hem och ätit middag kom min pappa på besök, drack lite kaffe. Mamma jobbade.

Vi har haft en lugn och skön helg, precis som det ska vara! Nu börjar dock vardagsstressen smyga sig på igen, alla måsten.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...