fredag 10 december 2010

Tandgrin(?), rastlösa ungar och lite helgplaner.

Fredag!! M jobbar äntligen igen! =) Hehe vi har nästan gått varann lite på nerverna såhär när båda är hemma...
Kiron längtar tills M kommer hem, för han har blivit lovad att pappa ska köpa med sig "moffa-krokar". Vi ska äta fläskfilé och ugnsrostade grönsaker/potatis idag... Och mysa med lite Criminal Minds när ungarna somnat (om de somnar före oss ikväll, se nedan!!!!)
Tiril är jättegnällig, börjar fundera på om hon har öroninflammation eller nåt när hon gråter så mycket, men jag hoppas att det bara är tänderna och att de snart bryter igenom så vi får tillbaka vår glada tjej. Igår kväll var hon vaken till 22!! Gnällde och bökade på i sängen och kunde inte somna. Sov sen oroligt, och var vaken typ 1,5 timme kring 3.30 till 5....och vaknade också tidigare än hon brukar. Hon måste ju få sova!? Har bara sovit 30 min nu på dagen också (som vanligt), man tycker ju det borde kompenseras nånstans?!
För att fortsätta klaga så är Kiron tok-rastlös, slänger saker, slåss och försöker reta upp både mig och Tiril så gott han kan...vet nån som inte kommer få öppna sin adventskalender idag, mamma har sina gränser! Snart åker moffa-krokarna också.
Hade det inte varit så kallt ute hade vi tagit en promenad, skulle varit skönt...
Jag och Kiron har ätit lite milkshake (eller smoothie som det väl oftast heter nu, eller är det inte samma sak?=)), på banan, 2 kiwi, mjölk och lite glass. Han tyckte det var ganska gott, men är inte så förtjust i sånt som är kallt (enda ungen jag vet som inte älskar glass!!) Sen har jag sytt lite på Tirils julklänning och sett "Jamie Oliver upptäcker Sverige", spelade in det härom kvällen.
Kiron hade gjort ett fint alster på dagis som fick följa med hem igår..ser ni vad det är!? En spis!
I helgen blir det lite av varje. M ska troligtvis jobba imorgon, och sen ska vi nog åka och uppvakta min syster Anki som fyller år på måndag (Lucia). Jag ska försöka klämma in bak av lussebullar på söndag.
Måndag morgon blir det Lucia på dagis, ska bli mysigt att se!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...