onsdag 1 december 2010

Snart lucköppning!

1:a December är här!! =) Idag efter middagen ska Kiron få öppna luckor...=) Ska oxå kolla in årets TV-kalender ikväll och se om det är nåt han kan gilla eller ej, har inte köpt nån. Julmusik flödar ut ur högtalarna nu, Kiron fick en barn-julskiva igår som han spelar om och om igen.
Tiril är skitglad att han är hemma, hon följer honom alltid var han går.
Jag har grejat lite, sytt och läst under tiden Kiron var på dagis, och nu ska jag fixa mellis till både mig och barnen. Håller på kika lite efter Barnvagns-skyltar på nätet, vill ha en till Tiril, Kiron fick en när han var liten, och man kan ju sedan använda dom som dörr-skyltar.

Här blir årets kalender-skörd...=) Tiril har också fått en choklad-kalender av mormor och morfar, men vem som får äta den chokladen får vi väl se, hehe.

Blev så glad idag när jag hittade både Kirons borttappade keps och Tirils Blingo-mössa som jag trott varit förlorad forever på dagis, hängde på ett annat ställe än där de brukar ha glömda eller omärkta plagg. Woohoo!

M jobbar över idag, men sen efter middagen tänker jag föreslå en promenad, man måste ju passa på när det är lite mildare väder, har haft -5 här idag! Fast nu är den nere på -8,5...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...