tisdag 7 december 2010

Sjukstuga,10 månader, lockigt hår och sista julklapparna till barnen!

Halloj ifrån sjukstugan. M är hemma idag för jag pallade knappt dagen igår, var helt slutkörd. Blir ganska svårt att försöka vila eller ta det lugnt med två om än sjuka vildingar...Kiron blir som extra hyper när jag är extra loj, fast jag försöker påminna honom att han måste vara snäll om tomten ska ge honom några klappar...
Och inatt var den andra så gott som vaken (och alltså jag med) i 2 timmar mellan 23-01 och bökade på...så den ena är hyper på dagen och den andra på natten?!
Ville visa lilla gullungens självlockar! Hon är 10 månader idag!! Imorgon ska vi på BVC, återkommer då med vikt och längd...=)
Nu är de sista klapparna till barnen grejade iallafall, det vi har kvar är lite till Albin, till min fosterbror och till min bror o hans tjej, men vi vet vad vi ska köpa.
Till Tiril har jag beställt en barnvagnsskylt från Supergrafik.se, jag har kikat på olika sidor men de hade de billigaste (och kanske finaste?=))


Vi ska också köpa en taklampa till henne. Jag ville ju ha Gunilla Axéns molnlampa i rött eller gult (Kiron har den blå), men vi kom fram till att den är för stor för hennes lilla rum...så då blir det en från IKEA! Men eftersom vi inte har något annat ärende till IKEA/Birsta innan jul känns det onödigt att åka bara för den, så troligen köper vi den efter jul.
Vi vill även ha de matchande bords/fönsterlamporna till båda barnen.

Till Kiron blev den sista klappen "Shrek-Nu och för alltid". Den kan man nog räkna som en klapp till familjen, för både M och jag älskar också Shrek!
Känns skönt att vi är i princip klara med det iallafall!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...