söndag 19 december 2010

Sillmiddag, film & glöggkväll med vännerna!

Igår blev det en fullbokad dag. På förmiddagen grejade jag parfaiten i inlägget nedan, och fixade även sill-inläggning, innan vi for en sväng och handlade. Kring 16-tiden kom Ia, Daniel, Molly, Robin och Albin för vår inbokade sill-middag, glögg & filmkväll!
Söte Albin är snart 5 månader! Ett litet charmtroll med sitt tandlösa leende! Efter maten kikade vi på "Tomten är far till alla barnen" (jag skrattar lika mycket varje gång vi ser den!) , mumsade i oss kaffe och parfait o lussebullar, och sedan blev det glögg och pepparkakor & ädelost! =) Här fixar jag glöggen...Daniel och Albin i en "aaaw-bild"... =)
Och Mattias och Tiril i en dito.
Glögg och pepparkaksmumset!
Riktigt nice att umgås! Och de större barnen lekte också ganska bra tillsammans, de satte upp en show med dans och musik.... (Molly ordnade upp det fint)
Idag ska vi snart äta sill-lunch med ägg och potatis (blev kvar en del från igår, och Daniel, Molly och Robin de åt ju pizza dom, haha!) Sen ska jag koka chokladkola och baka kladdkaka, som vi sen ska avnjuta med chokladgrädden...Mycket gott att se fram emot!

1 kommentar:

Maria sa...

Mysig kväll med god mat och vänner! Ser att ni med bjöds på show! :) Barnen är ju för underbara!
Chokladkola, kladdkaka och chokladgrädde hur gott lät inte det då!!
Ha en fortsatt trevlig 4:e advent!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...