onsdag 8 december 2010

Längd och vikt för Tiril 10 månader, och Jul i Barnkammaren!

Hellu! Nu har vi varit på BVC och vägt och mätt Tiril. Hon följer sin kurva fint, en stadig bit på 10520 g, och 74 cm lång. Huvudmått 45,5. Nedan kan ni se en viktkurva för flickor 0-1 år, hittade den här.Tiril är snäppet tyngre än Kiron i samma ålder, han vägde 10130 g. I övrigt var all utveckling bra och normal, och Tiril visade sin bästa sida, vinkade, "pratade", pekade och charmade. =) Inatt fick vi sova ganska bra, väldigt välbehövligt och ack så skönt!!!! Igår såg vi "Jul i Barnkammaren", nån annan som har barndomsminnen från det? Vi har det inspelat på ett gammalt VHS-band sen jag var liten....=) Handlar om vad leksakerna gör när vi sover om natten, och hur de firar jul...Tigern Trubbnos och kattleksaken Mjau... Mysfaktor hög! Kiron gillade den.


Nu ska jag gå och äta havregrynsgröt till lunch (jag och Kiron, M hatar det!) och sen ska jag ta en kopp kaffe och en chokladpralin, M köpte en ask Paradis när han handlade...MMM.

2 kommentarer:

Maria sa...

Var ju bara tvungen att kolla hur stor Gabriel var vid 10 mån och han var en lika stor bit som Tiril. Han vägde vid 9½ mån 10640 och var 73 cm lång! :) Kul att jämföra tycker jag! Han var en riktig michilingubbe, så Tiril måste ju vara lika knubbig och härlig hon! haha!

Skönt att ni äntligen fått sova! Hoppas ni kryar på er nu!

Kramen

Emma sa...

Ååå jag kommer också ihåg den filmen! Vilken nostalgi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...