torsdag 2 december 2010

Grattis Daniel 30 år, här kommer lite nostalgibilder!!! =)

Idag fyller en av mina äldsta vänner Daniel 30 år!! Han är tråkig och vill inte ha nåt speciellt firande, men han och Ia ska ju gifta sig i Februari och sen blir det resa på smekmånad så de har det som väntar...=) Sen kommer vi ju oxå förbi ikväll och firar på vanligt sätt.

Men lite gamla bilder har jag snokat upp, hahaha!! Jag har hittat de kanske äldsta bilderna jag har av honom...Fast de är från 1999, vi har varit bekanta sen 1998 då han och Ia blev tillsammans. =)

Ia och Daniel Maj 1999...=) Utanför Skeppet, tivolit är i stan.
Daniel och hans blivande fru, Januari 2000. =) Här är Ia nästan 19 år, och Daniel fyllde 20 samma år...
Halloween 1999...Här är nästan hela vårt lilla tjejgäng med, Lena fattas... Från vänster högst upp Katrin, jag (vampyr), Annelie, Lotta(Lenas kusin=)), Soo-Jin, Ia (ängeln =)), Camilla. Och längst ner från vänster G och Daniel...Hehe nostalgi som sagt...Halloweenfest i Ramsås! Januari 2000 igen...fest hos Lena! =)
Är så roligt att kika på gamla bilder, alla ser så små och oskyldiga (?) ut! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad tiden gått. Vad unga ni var på den tiden (jag också i och för sig, men jag var inte med på bild så det räknas inte;)). //Helena hewi.bloggplatsen.se

Lena Theres sa...

Hahahaha... Fantastiskt! Kul å se gammla bilder! 2 av dom var hemifrån mig å den halloweenbilden var på mamma å pappas 90års fest på bygdegården... Har helt glömt att ni kom allihopa. Kom ihåg att du var vampyr! Tyckte du var så fiiin! :o) Hihihi... Mera bilder! :o)

Hälsa Daniel när du ser han å gratta från mej oxå. :o)

MAria sa...

Ska hälsa min älskling grattis!
Kram maria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...