söndag 12 december 2010

Dagens planer och gårdagens firande.

Snart är denna helg slut...snyft! Idag fick jag alldeles för lång sovmorgon, har nyss ätit frukost! Strax ska Ia hämta mig, vi ska åka ut på Blå Portens loppis och kika lite. Sen blir det julmarknad på Murberget med familjen (i kylan, 16 minus ute!!) och sedan ska vi hem och baka lussekatter! Så dagen är bokad, man ska ju klämma in middag också, hehe.
Igår var vi till Bollsta och firade min syster Anki som fyller år imorgon Lucia! Kiron hjälpte mig att slå in hennes paket, en "Mirakelpåse", (vetevärmare & kylare=)). Blev gott fika (Kiron älskade godistårtan) och lite surr. De hade så kallt inne, hade varit borta, så Tiril fick behålla overallen på i stort sett hela tiden, haha! Tiril tyckte att både katterna och hundarna var jättespännande och fina, men Kiron är oresonligt rädd för större hundar...Så de stackarna fick vara ute medan vi var där. Vi åkte sen till mormor och morfar och åt middag, de hade lagat öring, såååååå himla gott!!
Morfar tog fram deras fina jul-speldosor, de ger fin julstämning och barnen var fascinerade...

Sen bar det hemåt, vi kämpade friskt för att hålla barnen (Tiril mest) vakna i bilen, inga powernaps här! Kikade sedan på Maria Wern-Stum sitter Guden, lite deckarmys.

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Vilken fin katt det var på bilden!!!

Nä fy 17 för powernaps!! Eddie tog en häromdagen och somnade inte förrän 0.00 på natten sen!!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...