lördag 27 november 2010

Shoppingdag!

Idag har vi shoppat! =) Innan Ms fatala snubbling i trappen hade vi ju planer på en Birsta-tur i helgen, men det var tveksamt om han skulle klara det med sin tå...Men däremot är stan inte lika stor, eller har iallafall inte lika många affärer, så det kanske han orkar? Så imorse slängde vi oss i bilen så snart vi svalt morgonkaffet, och trots en väldigt dålig natt, känns som om man har trötthets-påsar ner till knäna...
Först var vi på leksaksloppis på Brännaborg! Vi var inte där till öppningskön, men det fanns en del roligt kvar ändå. Bild visar jag längre ner...=)

Det blev inte många påsar, men vi är nästan klara med julklapparna! Vi köpte nästan allt på Åhlens...bra affär det där...=) Vi är klara med 8 julklappar av 14, är nästan klar med Kiron och har börjat med Tiril. De övriga 4 är vi klara med i tanken, så att säga, vi vet vad vi vill köpa. Också har vi även köpt 1 födelsedagspresent av 2 i December, och den andra är också klar i tanken.

Ni får inte se vad vi köpt, haha...förutom dessa underbara:Julklappar till Kiron och Tiril, men de ska få dem på julaftons morgon. Tiril ska nog ha klänningen som jag snart ska sy, på julafton men dessa söta guldkläder kan hon ju ha på juldagen eller nyår! Så underbara! Och till Kiron ska vi även kika efter en svart skjorta och fluga...=)
På leksaksbytardagen blev det detta: En babyvakt, vår gamla är glapp...4 böcker, Nalle Puh-pussel, tårtspel, fiskespel, trä-tågbana och liten leksak till Tiril. Kiron ska få fiskespelet och tågbanan i julklapp...=)

Tiril har upptäckt trappen...snart blir det till att sätta upp grinden!

Vi myste igår kväll och såg bla. "Iron Man 2", ätit god middag, tortillatårta, och slappade sen. Nu har M börjat med kvällens middag, jag ska strax ta över, vi ska äta kycklingfilé gratinerad i paprika & chiliost, och ugnsrostade grönskaker o potatis till. =) Blir nog "Shutter Island" ikväll.

Kiron har busat på hos mormor o morfar, och nu är han hos farmor och härjar. =) Imorgon ska jag och Mattias faktiskt få gå på bio!!!! Vi ska se Harry Potter på dan, farmor kommer och är med barnen...LÄNGTAR!!!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...