måndag 22 november 2010

Julklapps-surfing och onda tår.

Aj och oj, igår halkade M till i trappen på nåt sätt så han gjorde illa en tå ordentligt. Han kan idag inte stödja riktigt på foten, och tån är alldeles blåsvart (blä!). Är ju hemma från jobbet (stå där och jobba i grova arbetskängor...nja.) Han ska till vårdcentralen vid 15-tiden. Vi får hålla våra tummar (och tår, hehe) att det inte är nåt brutet.

Sitter och kikar på julkappar på nätet, kikat på bland annat barnvanligt.nu, hikmet.se, och blaelefant.se Inget beställt än med sonderar lixom terrängen. =) Lite av det jag tittat på (klicka på bilderna för att komma till produktinfon):













Är mest inne på träleksaker, pussel eller mjuka leksaker, gärna mat, för Kiron är inne i nån period då han lagar mat och bakar hela tiden. M fick igår laga träspisen (för andra gången) så Kiron kunde laga lite mat. Får se hur länge den håller den här gången.
Jag antar att jag kan lägga ut nån sorts önskelista om ni har funderingar, släkt och vänner, men kan direkt skriva att vi vill ha en taklampa (moln Gunilla Axén helst, röd eller gul) till Tirils rum, och fönsterlampor med moln från IKEA till båda barnen.
Annars är ju alltid böcker populärt hos unge herrn oxå...här satt han imorse och "krävde" att vi skulle läsa en av biblioteksböckerna (vi förvarar dem i garderoben så han inte ska råka ha sönder dom), hahaha, med fötterna bland sängkläderna!
Funderar på om kissekatten ska få en julklapp oxå, hehe nånting hemsytt. Nalle Puhs tröja satt perfekt på lilla damen, kan ju utgå från den som mönster kanske, hihi.
Lagade god middag igår, fläskytterfile med tandoori-marinad, strips och grönsallad, mumsigt. Och igår kväll började vi se en av filmerna vi lånat från svärfar och Carina, "Percy Jackson och kampen om åskviggen", bra hittills. =) Har varit en bra helt då vi kunnat umgås så mycket hela familjen, härligt!
Förresten, här är min chokladkod:

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...