söndag 3 oktober 2010

Inköp i Birsta, jobbig natt och passande kläder.

Urk, inatt har det varit en jobbig natt, först var Kiron vaken mycket kring 00-tiden, nån timme höll han på. Sen vaknade Tiril vid 3 och vid 6 och åt, pruppade och hade magont. Och jag hade svårt att somna om och sov oroligt däremellan.
Typiskt det när man tänkt komma upp någorlunda i tid (svårt på helgerna). Vi ska ju iväg och baka idag, de andra är redan i full gång men vi får komma när vi kommer...
Igår var vi ju iväg till Birsta och köpte lite virke, både till uterummet, och spånskivor till Tirils blivande rum (ska sätta igen en dörr i Kirons rum, han har som 2 rum i ett, och ge ena rummet till Tiril). Vi kikade oxå på "barn lap-tops", och köpte en så nu har han en "stor" present från oss.
Kiron fick oxå ett par nya skor, var som låga vinterskor som är perfekt nu den här säsongen. =) Storlek 28!!!! Men de var små i storleken, för 26:orna var mindre än de nuvarande 25:orna han hade. I övrigt blev det inte mycket, ett par byxor till Tiril. Titta Ia, nu kan Tiril ha mössan hon fick när hon föddes, hehe! Och tossorna passar fortfarande de med.
Vår lilla tuffing!

2 kommentarer:

Anonym sa...

har knappt hunnit vara inne på bloggen, men har läst igenom den senaste veckans inlägg nu o mycket händer hos er som vanligt=). jättefin fondväggen blev!! jobbigt att det blev så dålig natt, aldrig lätt då när man ska iväg.
fina bilder på ungarna o Tirils små bissingar=).
kram!!

solokatt76 sa...

Vad kul att ni hittade en såndär laptop till Kiron.Här blir det ben Ten och Bakugan i paketen.Både i klädvarianter och leksaker.
Vi firar treåring på onsdag!
Tänk vad tiden gått!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...