lördag 18 september 2010

Välling, min helg, och dagens outfit!

"Det var en gång en daggmask, som hette Pellejöns, han var så rädd för skator, han var så rädd för höns..." Tror det är Kirons favoritlåt tillsammans med "Hajarna" för tillfället, den skivan går om och om igen...(Skiva från "Min skattkammare 1").
Inatt hände nåt som inte hänt på länge...Tiril sov 8 timmar utan mat. =)
Jag smög mig upp före de andra och åt frukost i lugn och ro...härligaste stunden på hela dagen!
Lördag idag då, och det är MIN lördag...för nästa helg ska M ha spelkväll med sin bäste vän Daniel, sin bror Mats och min bror Johan, och jag och barnen blir hänvisade till mina föräldrar, hehe (på förmiddagen ska jag först på bytardag, dock!!) . Så idag ska jag få greja lite. Ska snart åka till Lindex och prova lite jackor är det tänkt... =) Sen blir det lite syprojekt, har en del som ligger och väntar. Blir en LUUUGN helg. Skönt.
Vi vill att Tiril ska äta lite välling, men hon vill inte ta flaskan, suger nåt tag bara... Så nu krånglar vi på med sked, det funkar sådär, hon verkar iallafall tycka det är ganska gott. Har även provat med pipmugg men det blir lite krångligt det med.
Vi skulle ju eventuellt promenera till öppna förskolan igår, men vi ställde in det. Vädret var inte stadigt, och jag vaknade med den värsta huvudvärken på år och dag, hade ont ända ner i nacken och ryggen. Hade inte sovit bra heller, tror Kiron fått sova på dagis, för han lekte gubben i lådan (hoppade upp hela tiden en lång period). Så det blev inte av. Var extra skönt att få sova gott inatt!
Kiron har idag på sig sin fina Dunnis-tröja som han fått av mormor o morfar, och till dem de nya supercoola jeansen som vi köpte på Kapp Ahls rea för ett tag sen, jag tycker de är så snygga! =) Än så länge lite långa men de går ju att vika upp. Och han blev superglad när han såg att Tiril hade den matchande klänningen (även den från mormor och morfar), vet ej om jag syskonmatchat så förr!? =)
Igår kväll hann jag se ett HELT avsnitt av Supernatural (annars brukar vi alltid få bryta när jag går upp och lägger Tiril), men vi började väl i god tid för en gångs skull, Kiron var ganska trött.
Pappa busar lite med Tiril innan läggdax...=)
Nej nu ska jag göra något annat av denna min dag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...