onsdag 8 september 2010

Tiril 7 månader, BLINGO och öppna förskolan.

Igår blev ju vår lilla skrutta hela 7 månader!!! Vad tiden flyger!! Vi får se på fredag hur lång hon är och vad hon väger...Min goa lilla tjej, nu närmare 1 år än 0 år...så att säga..=) Hon var på ett underbart strålande glatt humör hela 7-månadersdagen! (förutom vid ett tillfälle då hon var både trött och hungrig på samma gång...men det gick snart över...)
Igår kväll var jag och Tiril på Blingo-party hos Ia! =) För min del blir det en överraskning vad jag köpt, tog hemligt plagg till mig själv och till Kiron, då får man för 100 kr ett hemligt plagg från en tidigare kollektion...=) Jag bestämde också att jag ska ha ett party framöver, i början på oktober har jag tänkt.
Jag hade sen tidigare beställt en "Storskogs"-mössa till Tiril, och den kom igår. Så mycket finare i verkligheten än på bilderna på Blingos hemsida, mörkare och klarare i färgerna! Och det finns alla möjliga söta figurer och bilder att upptäcka på mössan! Mössan är i en mellanstorlek, så både Tiril och Kiron kan ha den! =)
På förmiddagen igår när de stora barnen var på förskolan var jag och Ia på babyfik på BVCs öppna förskola. Var riktigt mysigt med lite bebisbabbel och sång, Tiril verkade tycka sången var riktigt rolig, med rörelser oxå. Vi gjorde också hand och fotavtryck i gips...passande igår eftersom det var precis på 7 månadersdagen!
Albin får sin hand förevigad...
Tog en runda på stan efteråt (bärandes på min heffaklump, hade varken sele eller vagn med), blev en rosa fluff-fleecemössa till Tiril, passar till i vinter både till fleecejackan och overallen. =) När båda barnen däckat, Albin i sele och Tiril i min famn, styrde vi kosan hem, där jag hann äta lunch innan vi hämtade Kiron.
Var ett sånt härligt väder igår, så vi var ute i uterummet innan middagen, barnen busade (Kiron älskar att busa och kittla Tiril nu när hon ger mer respons!)

Stora lilla tjejen sitter på stol! =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...