lördag 11 september 2010

Klädrens, jackfundering och fredagsmys med film!

Hej på er!
Jag började denna lördag med att definitivt rensa ur stl. 68 ur Tirils garderob (på tiden, har hittills bara plockat bort lite i taget och vissa plagg har jag dragit ut förlängandet på lixom...) Jag tror 2/3 av hennes garderob försvann, blev en jättehög, haha! Men hon har enormt mycket kläder så det är en hel del kvar, ingen panik. ;o)
Har mumsat frukost och kikar nu på Lindex shop online efter en vinterjacka till mig själv, ska till Lindex här i stan och prova oxå när jag hinner...Har presentkort där så det vore bra om jag kunde hitta nån fin jacka där! Jag vill prova denna, vill ha varmt om rumpan oxå...=)

Sedan idag ska vi åka och hämta Kiron hos farfar och Carina, och sen ska vi hem och äta tonfiskpastasallad med bla. avokado, oliver, fetaost, vitlök och soltorkade tomater....
Här kommer lite bilder från vårt fredagsmys!!!
En av våra favoriträtter, Mexikansk köttfärssoppa, jag har skrivit receptet tidigare här!
Soffslappar...
Vi hyrde 3 filmer, får ha dem en vecka, perfekt! Jag ska se "The Proposal" själv när jag hinner, M såg "Pandorum" igår kväll tillsammans med min lillebror Johan (när jag och Tiril gått och sussat), och innan han kom såg vi "Instängd 2"...läskig!! Men 1:an är ändå läskigare, måste jag säga. 2:an är en direkt fortsättning på 1:an, klart ni ska se den om ni gillar skräck!
Det blev en supermysig fredagskväll...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...