torsdag 30 september 2010

Kirons 3-årsbesök, vikt o längd, vacker stad och nya kaffemuggar!

What a beatiful morning....Sovit ganska bra inatt jämförelsevis, skönt det! Sprungit över med Kiron på dagis, för de ska ut i skogen idag så det blev lite småstressigt efter lelle-ätandet...
Igår traskade vi ju till BVC, en rask promenad på ca. 45 min (om man går snabbt). Var helt svettig när vi kom fram för solen sken starkt.
Kiron var duktig och kunde väl det mesta han ska kunna. Han fick se på flera bilder och säga vad de föreställde och ibland vad man använde saken på fotot till. Han var ju blyg i början, så jag vet inte om han tex. inte kände igen mössan eller om han bara var blyg (för mössa säger han ju hemma såklart, och att man har den på huvudet vet han!) Men sedan fick han leka med flera leksaker och då började han babbla lite mer likt honom, hon tyckte det var bra. =)
Han väger ca. 16 kg, och är 99 cm lång. =)
Igår var en sån där dag då staden visar sig från sin bästa sida, vacker!!
Hemma blev det mer stress för att hinna med middagen osv. M ville tapetsera också, och jag skulle betala räkningarna och duscha, m.m... Men vi hann så gott vi kunde!
Tiril i ålartagen, hehe här kan man skymta hennes två små bissingar i nederkäken!
De är så söta nu när de leker "tillsammans", vi får se hur länge det varar...=)
Jag var in på Åhlens och hittade dessa söta muggar/koppar, jag har varit på jakt efter nån fin mugg att dricka mitt kaffe ur, sen våra favoriter gått sönder....Jag vill gärna ha en rundad form på min kaffemugg. Såg bara på kvittot sen att jag köpt 2 men betalat för 3, så det blir att åka ner igen idag (hoppas jag) och antingen ta en till eller få tillbaka pengar... Men jag är faktiskt sugen på 2 till, en grön och en lila kanske, eller gul, eller svart!? De fanns i så många fina färger, ursöta!

Idag ska jag sy sy sy så mycket jag hinner, har blivit lite av den varan de senaste dagarna för det har varit en massa annat som måste prioriteras före! Men idag ska jag prioritera det!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Oj vad lång han är Kiron!

Ska bli kul att se hur lång Eddie är på treårskontrollen sen..Men han är ju en pytte han!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...