onsdag 22 september 2010

Jobbmötet, tips födelsedagspresenter till Kiron, och morgontrött.

Godmorgon! Sovit ganska så gott, var en lite orolig kväll bara med en del gråt och uppvaknanden, vet inte om Tiril hade ont i magen, och inte hade hon ro att amma heller, så jag vet inte om hon var hungrig men inte kunde äta? (Hon hade ätit lite lite välling, kors i taket, kring 20 dock, och ammat vid 18). Jaja till slut kom vi till ro iallafall.
Kiron vaknade samtidigt som mig idag, annars har han haft en period där man nästan får dra upp honom ur sängen kring 9-snåret. Brås på mamma i yngre dar?? (Mina stackars föräldrar fick kämpa hårt för att få upp mig ur sängen om morgnarna, det var tända taklampan, dra av täcket, sjunga, kanske ta en sväng med dammsugaren i mitt rum...hahaha!!)

Jobbmötet igår var nervöst och ganska informativt antar jag. Det är CaremaCare som tar över min "nya" arbetsplats. Nu har jag till 29:e på mig att bestämma om jag vill följa med över till dem eller stanna i kommunen. Vet inte var jag hamnar om jag är kvar i kommunen, men fortfarande känner jag att jag nog väljer det alternativet. Allt verkade bra hos Carema och så, och man fick ta med sina anställningsår, lön och allt...Men ändå. Den "nya" arbetsplatsen ligger också utanför stan och jag har inget körkort, och det går inte mycket bussar på helgmornar och kvällar (jag jobbar ju natt), så rent praktiskt vore det bättre att jobba i stan (om jag kan få en plats här). Vi får se, funderar funderar.
Jag cyklade förresten till och från mötet, som var på min gamla arbetsplats, ca. 25 min promenad från oss....PUH, spaghettiben eller vad då? Min kondis är som bortblåst.
Stora tjejen i sin fina gåstol...=)

Snart är det dax för Kirons födelsedag. Vi har hittills köpt en musik-CD, en leksaks-mobiltelefon, och en sån där grävmaskin som man sitter på och skopar med i sanden... Eftersom det är många i våra familjer osv. som läser bloggen och undrar vad de ska köpa tänkte jag skriva lite tips vad han behöver/är intresserad av. Frågar man honom själv så sa han "Bara traktor"....Hehe. (Vi var inne på nån sorts tramptraktor, men han har ju redan så många fordon!)

Here goes:

Presentkort funkar ju såklart alltid!

Vinterskor/pengar till vinterskor (tror stl 27 ska funka...)

Vantar (galon, fodrade)
Långärmade tröjor (stl. 104 har han just nu, men 110 funkar oxå)

Mjukisbyxor (samma här)

Andra byxor, men som är rejäla att leka i, gärna med mudd eller resår nertill och passar på dagis. (samma)

En "barn-laptop" (finns ju en hel del att välja bland!!)

En egen portfölj/väska (sån där hård som man kan knäppa fram, ser ut som en resväska fast liten, pippiväska kallar jag dem)

Böcker

Astrid Lindgren-filmer

Andra filmer gärna med djur

Duplo

Målarbok

Vad är han intresserad av just nu? Det är mycket färger, siffror, bokstäver, poliser, helikoptrar, flygplan, traktorer, bilar....Musik såklart...
Ja, nåt tips borde ni väl ha fått nu då!

1 kommentar:

Anonym sa...

men oj, så länge han sover!! hr blir man överlycklig om Noah sover längre än 6.30 nu för tiden. men jag var också ett morgonpiggt barn o minns förtfarande med vånda över när mina föräldrar tog sovmorgon till kl 9=). o vilka stora fötter han har, Noah använder storlek 24/25 i skor just nu. kul att det snart är hans födelsedag=).

hoppas du kommer fram till ett bra beslut ang jobbet, förstår att du tänker på avståndet när du måste ta buss då!!

kram på er.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...