måndag 23 augusti 2010

Stughelg och söt Albin.

Vi kom hem igår från vår helg i stugan. =) Har varit en inte så vilsam helg, men trevlig.
I fredags fick vi besök av Ia och barnen, tanken var att vi skulle ta en promenad efter lite fika, matning och babbel...men vi kom inte så långt, våra två 3-åringar sprang i full kareta över en lägda mot vägen utan att lyssna när vi ropade, så det blev att gå hem igen, för så får man inte göra! =)
Albin är 4 veckor idag, vad tiden går fort! När vi kom till stugan i fredagskväll var det ganska kallt, så det blev att elda i kaminen...Och lillan har vuxit ur mjukliften till vagnen, så hon fick ta resesängen, och Kiron låg i dubbelsängen med mig, och M blev förvisad till soffan...=)
Här lite morgonmys på lördagen i soffan bland täcken och kuddar.
Vi for till min syster Maria, maken Thomas och barnens kusiner Moa och Wilma, för att gratta Thomas som fyllt år i tisdags. De bjöd som alltid på gott fika, och barnen gillade att leka med varann (även om det inte alltid är kul att låna ut sina saker...=)) Vi fick se bilder från deras sommar, de har varit i Grekland, och Vimmerby, och Skåne....åh härliga bilder, man blir ganska avis! Tiril fick premiärsmaka smörgåsrån! Mums som det mesta!
Blev lite promenad på lördagskvällen oxå.
På söndag kom mina föräldrar upp till stugan och röjde en massa, och M, Simon och pappa hjälptes åt att börja med stughöjningen.
Jag såg också "Sex and the City"-filmen, den första, haha, när alla andra ser 2:an ser jag 1:an! Åh vilken bra film!!! Den fick mig att minnas varför jag slaviskt följde serien när den gick...och nu vill jag ha den på box!!!!! Saknat den!
Tiril tycker Bruno är bra rolig...
Och sen vill man gärna prova att käka upp mormor.
Jag och mamma lekte skogshuggare, och gick lös med sågen. Fast björkarna och slyn vi gav oss på var väl ganska så tunna....=)
Kiron och Mattias är inga badkrukor och passade på att svalka sig i sjön när solen tittade fram!
Sen blev det gomiddag hos mina föräldrar, med oxfilé, svampsås och potatisgratäng...slurp!
På hemvägen igår så visade sig en regnbåge...eller "vindbåge" som Kiron av nån anledning kallade den. =)
Imorgon blir det promenad ner till BVC, lillan ska vaccineras och (äntligen) vägas och mätas!!! =)

1 kommentar:

Maria sa...

Vilken mysig helg ni haft i stugan!

Spännande och se vad Tiril väger! =)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...