lördag 14 augusti 2010

Sommaren inte slut, föräldragruppsträff och äntligen helg!

Idag är det ganska varmt ute, och vi ska snart åka till svärmor/farmor i deras stuga och vara med på "Ledinge-dagen"...låter rätt skoj, haha får se om yxkastning är nåt för mig!! =) På vägen upp tänkte vi nog försöka ta ett dopp nånstans...krama ur de sista sommardagarnas njutning riktigt!
Inatt vid 1 vaknade vi av ett gallskrik, det var Tiril som tydligen hade magont och inte gick att trösta förutom med amning och ligga nära oss en stund och pruppa... Stackaren. Vet inte om det är tänderna som spökar men hon har sovit oroligt de två senaste nätterna.
Igår sydde jag klart denna sommar-bodysuit till Tiril, haha, legat tillklippt sen början på sommaren men en massa annat har kommit före. Men igår var det perfekt väder att ha den oxå, varmt!!! Och är det inte varmt kan man ju faktiskt ha den som vanlig body under byxor....Vi hade föräldragruppen här på besök också igår, oj vilket liv med5 mammor (de var ju ganska lugna då, haha!) 5 snart 3-åringar, och 3 småsyskon ( 2 mammor, 2 3-åringar och ett småsyskon saknades). !! Ungarna körde runt runt som det oftast gör här hemma hos oss, planlösningen är idealiskt för det tydligen, hehe!
Hade bakat kladdkaka och drömcheesecake/paj...och var jättekul att träffas och babbla lite. Snart blir det kalas när alla våra "stora" barn fyller 3 år, sept-nov.
Slingerkrassen blommar för fullt...
En bild på vår fina fontän i Nattviken...! =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...