tisdag 6 juli 2010

Tidsslukare, sömnad, svettfläckar och bygge!

Eftersom datorn är en sån tidslukare så satte jag inte ens igång den igår!!! Kiron sov hos farmor till igår måndag, så jag och lillan var för oss själva hela dagen fram till 17-tiden då M hämtat Kiron efter jobbet (farmor har semester nu...=))Och jag har ju en massa göra inför dopet...Så det blev en härlig måndag med läsning under amningsstunderna, läste ut Sandemo-boken jag pratade om, tystnad i huset, och sömnad sömnad sömnad...Plagget Tiril ska ha efter dopet är nästan helt klart. =) Kiron var förresten helt täckt av myggbett och diverse andra bett, Graninge-myggen är tydligen hemska, haha!! Tror han har lite allergi mot det oxå, precis som hans morbror hade.
TVn var även den avslagen hela dagen fram till kväll och lelle osv...men det var knappt man kikade ens då. Så kommer det nog vara hela denna vecka tills dopet är över...Men så är det ju också sommar och ni håller nog med mig när jag säger att man inte är lika frekvent på bloggläsandet heller!? Så det är väl ingen förlust, hehe. Kommer helt enkelt skriva lite mindre blogg under sommaren... När det är varmt, iallafall.

På torsdag ska vi åka till stugan och sova där till söndag tills dopet är över. Mamma ska hjälpa mig greja lite mat o sånt på fredag, lördag är det dop kl. 12.00. Självklart sätter jag ut bilder sedan! Igår morse, en glad skrutta i sin säng! Snart kan hon sitta helt själv, sitter såhär utan stöd ganska länge, men faller än så länge ihop som en liten fällkniv...
Vi hade en aktiv dag även i söndags, M jobbade en massa på uterummet, och jag bakade (i värmen!!) och sydde. Men saker blev iallafall gjorda! Var så varmt så lillan var som en liten svettfläck hela hon, gick inte att ha några kläder på henne... Tiril vill oxå ha saft!!
Kommit en bit på uterummet, börjat på ytterväggarna, och fönster är på plats..
Lilla svettfläcken Magnusson! =)
Gröt ska ätas med hela kroppen!!

3 kommentarer:

Monita sa...

Åh vad söt hon är! Ja gröt och all annan mat ska definitivt ätas med hela kroppen...helst ska den vara utspridd över bordet, stolen och golvet också. ;-)

Anonym sa...

vilken söt liten svettfläck du har=). vi har haft en de senaste två veckorna!! stackars ungar i denna värme=(.

håller med dig, man hinner inte läsa eller skriva så mycket i värmen som varit.
härligt att det snart är dop då, blir säkert finfint!!

kram

Maria sa...

Hahaha! Hon är för söt Tiril!
Ja ni har att göra inför dopet märker jag...det var skönt med lite svalare väder idag va? ;) Baka i denna hetta...hujeda mig! =)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...