fredag 30 juli 2010

Lugnt hemma, helgens planer och mycket bilder från Västanå!

Nu är det bara jag och söta skruttan hemma, vi lämnade ju Kiron hos farmor igår och M jobbar... Vet inte vad man ska göra av all "fritid!? =)

Har rensat lite bland mina kläder och upptäckte att jag kommer i mina "för-graviditets" favoritjeans, jippi! =) Till frukosten tog jag det lugnt och satt och läste, supernice! Vill hinna med att sy lite, men måste också städa...Jaja, det får bli som det blir. Ikväll ska jag och M äta örtstekt fläskkotlett (helstekt i ugnen) med potatisgratäng och ev. 3-pepparsås. =) Och imorgon blir det mumma med KRÄFTOR!!!! Helgens kvällar ska avnjutas till Miss Marple och Morden i Midsomer....Kan det bli bättre?!

Har ju tagit fram allt i stl. 74 till Tiril nu, så nu har hon en proppfull garderob igen! Är kul men samtidigt lite sorgligt att plocka fram en ny storlek, det går så fort!! Och Tradera-skåpet är fortfarande fullt det med (mest med stl.62 som jag inte orkat lägga ut än men oxå en del i stl. 68, + Kirons senast urväxta kläder då)...

Igår var vi ju till Västanåfallet med mina föräldrar, mina fostersyskon Simon o Linnea och min bror Johan o fästmön Jennie. =)
Fotade MASSOR! =) Jennie har ett stadigt tag om Kirons hand när de ska gå ut på bron...man vet aldrig vad den klätterapan hittar på!


Själva fallet bild 1...=)
Kiron och hans morbror (och gudfar/fadder) Johan!
Jag och Kiron, vi gick lite högre upp än de andra och kikade, till halva fallet ungefär...orkade inte gå ända upp denna gång, med Kiron.Lite utsikt...där till vänster ser ni ju vagnen med Tiril, så långt man kunde komma med den.
Västanåfallet bild 2. Vackert...
Busig kille vid vatten, han tyckte det var jätteskoj att kasta i löv och pinnar och se dem forsa iväg...
Kiron fotade mig också! =)
Fallet bild 3...
Kiron, Johan och pappa ser på utsikten!
Hela fallet från botten...=)
Smedjan vid fallets botten.
Här passade det att sitta och ha picknick, med potatissallad, fläskfilé, kall pizza, baguette, grönsaker m.m!
Tiril satt i vagnen och språkade.
Jag och Tiril.
Kiron fick se och känna på en STOR TRAKTOR! Lilla knatten, knappt halva däcket lång....=)
...och han konstaterade också att det var ett litet hus på taket! =)
Han fick oxå träffa GB-glass gubben!
Sedan fick vi skjuts till svärmor/farmor Haidie i deras stuga, där Kiron nu sover över. Tiril fick lite farmor-kramar och passade på att lugga farmor lite.
Vi hann också med åskväder och störtskur innan vi for hemåt i kvällen...

1 kommentar:

Maria sa...

Härligt med lite "barnledigt". Rätt roligt det där när man bara har ett barn hemma känns det som man har all tid i världen. Men när man bara hade ett barn tyckte man att man hade fullt upp hela tiden! =)
Jättefina kort på fallet! Ser supermysigt ut!
Och Tiril växer alldeles för fort! Tiden bara rinner iväg...var tar den vägen!?
Hoppas ni får en trevlig helg!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...