söndag 4 juli 2010

Haft en härlig helg med en massa sol och go middag ute!!

I fredags blev det att beställa pizza för klockan var så mycket innan M kom hem efter att ha lämnat Kiron...så vi beställde pizza och såg på Poirot istället. Jag la mig med Tiril kring 21 men låg vaken längre, hittade min gamla "bok-lampa" och satt och läste i skenet från den, dumt nog, var vaken till nästan 22.30...Trött!! Men fick ju sovmorgon till 8.30 igår. =)
Och snacka om värme vi fått, både igår och idag (och förrgår!). Jag läste ut min bok när jag åt frukost, nu blir det en obligatorisk sommar-favorit: SANDEMO!! Läser om "Vargens lilla lamm", hehe Sandemo är ett måste på sommaren, minst en bok iallafall.
Sen var vi på loppis, blev lite prylar, bla. en bok och ett spel till Kiron, tre böcker till M och en till mig (hittat "ny" skräckförfattare, ny för mig iallafall, Dan Simmons...), ljuslyktor och en vas till dopet, och lite symönster. Var också på stan och köpte dekorationer till dopet.
När vi kom hem fick vi snabbvisit av mina föräldrar som varit och köpt nya utemöbler på Jysk...Sen de åkt fixade vi oss och promenerade sen ner på Hamnkrogen...puh i värmen, men härligt också! Jag och stumpan ska strax gå! Utsikt från Hamnkrogen.
Vi satt först ute, men först var det för varmt i solen och sen blev det lite kallt i skuggan (för Tiril åtminstonde tror jag), så vi gick in istället.
Tiril var jättesnäll och duktig nästan hela middagen, blev lite gnällig en stund när vi fått maten, ville väl smaka själv kanske, men blev lugnare när hon fick kika över pappas axel istället. =)
Supergod mat! Vi åt det godaste vitlöksbröd jag ätit på år, och sedan hade jag tagit Pepparbiff med friterad bakpotatis och whiskypepparsås, och M Grillad lax med kräftstjärtar, romsås och smörslungad färskpotatis. När de kom med tallrikarna, (det var en annan servitris än den som tagit beställningarna,) märktes det att de först trodde jag skulle ha fisken och tvärtom. Fördomar, kanske mer vanligt att tjejer beställer fisk och killar kött?
Sen rullade vi hemåt i sommarkvällen, supervarmt fast klockan var 19. Och nästan bara uppför hem, så där gick vi bort alla kalorier igen, haha! I bakgrunden på bilden ovan ser ni restaurangen vid vägens slut, ligger fint vid kanalen.
Stannade faktiskt för amning och M tog en milkshake på McDonalds, jag ville inte amma på Hamnkrogen....
Här är lilla skruttan i fredags, hon kikade på sig själv i bokens spegel och skrattade...=)

Nä nu måste jag få lite gjort här hemma! Have a nice day!

1 kommentar:

Maria sa...

Vilken härlig kväll ni fick! Vad duktig Tiril var som lät mamma och pappa få en middag ute! ;)

Vi har verkligen haft varmt väder den här helgen...men man ska inte klaga! =)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...