måndag 14 juni 2010

Takbygge och blomster!

Fy vilket väder det blev igår. Spöregn! Sambon var ute och trotsade vädergudarna och byggde klart taket till uterummet...Vi fick besök av farfar o Carina, passade bra eftersom jag gjort rabarberpaj! =) (Jag menar när vi hade fika att bjuda på för en gångs skull!! =))
Carina gosade med Tiril...
Jag sydde sen klart en T-shirt till Kiron, årets första T-shirt jag sytt (j-la skit sommarväder!!!). Visar livebild, han är sur för han har sölat saft...och här kan ni också se den inte så roliga fläskläppen!
Efter middagen (hemgjord pizza) tog vi en kvällspromenad. Kiron ville stanna vid lekparken, men inte för att leka, haha, nä, för att sitta på en bänk! =)
Avslutar inlägget med lite blomster...segt i år i denna kyla, men det spirar sakta men säkert i rabatterna och trädgården!



1 kommentar:

Anonym sa...

ååh så duktig du är på att sy, den där sverigetröjan var superfin ju!! däremot var den där fläskläppen mindre läcker=(. ja detta "sommarväder" är inte mycket att hurra för, ena stunden sol andra regn..ja typiskt för Sverige;-). uterummet ser snart klart ut, va fint!!

kramisar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...