måndag 21 juni 2010

Söndag hos mina föräldrar.

Igår for vi som sagt till mina föräldrar på eftermiddagen. Mamma, som fyller år på onsdag, fick en Rhodondendron av oss. =) M for strax upp och städade stugan tillsammans med min fostersyster Linnea och min pappa, och jag och mamma var kvar i Bollsta med barnen.
Mamma passade på att klippa Kiron, välbehövligt, sen lagade hon middag. Supergod middag som vi åt när de andra kommit tillbaka kring 17, kyckling, älgkött, supergod örtsvampsås och pommes frites. =) Åt så jag kände mig som en boll...
Vi skippade det mesta fikat med tanke på Kirons mage...Jag och söta skruttan surrar litegrann.
Skruttan hos morfar.
Lilla nyklippta coolingen.
Här fotar Kiron...=)
Vi for hem på kvällssidan...Vad denna helg gått fort, och den gick ju inte riktigt som vi tänkt oss. Men nu är det kortvecka och M är ledig på fredag, vi har tänkt åka till stugan redan på torsdag. =)
Kamerafantasten Kiron fick en gammal kompakt-kamera av mamma och pappa, med en rulle bilder i som han redan fotat upp, och nu fotar han med tom kamera...han fotar allt, detaljer på sina små lastbilar, mig och Tiril, TVn, filtar på golvet, m.m...Kanske blir en liten fotograf av honom, som mamma sa, när prinsessans och Daniels barn gifter sig i framtiden kanske Kiron är hov-fotograf, haha!!
Fick en bunt rabarber av mamma (de har enorma!!) så idag eller imorgon blir det väl att göra lite rabarberpaj igen, mumma!! Fick oxå lite rabarberkräm hon gjort, jag ÄLSKAR rabarberkräm.
I lördags fick Tiril för första gången smaka morotspuré, det var en hit! En nackdel med att hon börjat smaka "vanlig" mat är att bajsblöjorna numer luktar betydligt värre...
Sov inte så bra inatt, vaknade minst en gång i timmen känns det som, Tirils hosta har blivit värre, men det är som sagt mest på natten. Kommer nog dras med den flera veckor, sån där envis, Kiron har oxå fortfarande en del hosta på natten.
Idag ska jag paketera lite Tradera, auktioner gick ut igår. Måste oxå försöka hinna med att åtminstonde fota till lite nya...Tänk om dygnet hade fler timmar??!

1 kommentar:

Tova sa...

Tihi, vad kul att du tipsade om huset, jag hoppas verkligen det var några intresserade på visningen igår :)
Bostadsmarknaden är ju inte direkt jättestor däruppe, hehe...
Känns dock väldigt sorgligt att de ska flytta därifrån en gång för alla. Jag har ju vant mig att BÅDE ha Stockholm och Norrland i mitt liv ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...