fredag 28 maj 2010

Tråkväder, tråkkvällar, en fråga och lite allmänt babbel.

Såhär ser utsikten från vårt fönster ut idag..... Lockande va? =(

Har inte sovit så jättebra inatt, lillan gjorde samma sak som i förrgår kväll, somnade kring 20.30, sov kanske 40 min, vaknade sen och var otröstlig i ca. 45 min, (och hon blir då så ilsk att hon inte ens kan äta..!) slumrade om i 20 min, fick trösta, 20 min till, trösta, 20 min sen ammade hon igen...Så nån gång efter 23 kom vi till ro. Fick sova 3 timmar ganska ostört. Ammat en del och så en del smågnyn emellan, gett tutte osv. Klev upp kring 8...Lillan slumrar fortfarande.
Kiron har åtminstonde sovit rätt bra inatt, iallafall.
Måste bara fråga?: Era 4-månaders bebisar, vilken tid har de somnat på kvällen? Och för hur länge?

Jag är så himla less på mitt halsont, kan inte prata ordentligt, alla frågar "VA?" när jag säger nåt... Hes! Och när vi lägger oss har jag sån rethosta.
M är på jobbet, haha vilken kortvecka, 1 arbetsdag!
Jag försöker få tag i en tjej som har en annons på vagn på Blocket, men hon svarar inte, ringa senare...

Allt stämde i Ellos-paketet igår förutom att jag fick fel färg på mina trosor, men skitsamma, fina grejer!

Helgen är bokad, Ms pappa kommer imorgon (vi får hoppas vädret är bättre!!!!) och hjälper honom börja med uterumsbygget. Hans fru fyllde 50 år förra fredagen men då hade de flytt landet, (haha), och i helgen jobbar hon så vi får fira henne senare. På söndag ska vi åka och gratta våra mammor...
Dagens middag blir hemgjord pizza. Gött!
Erika: Ja Lust och fägring är nog nästan dyrare på det mesta än på nätet, och de har inga trikåtyger eller muddväv...men tack för tipset ändå! Har inte varit in i deras nya lokaler, ska ta mig en titt framöver. Stumma bomullstyger har de ju en hel del fina.

1 kommentar:

Maria sa...

Trökväder ni har...här är det lite sol med en del moln men skönt väder att vistas ute i...så här är dörrarna öppna och ungarna springer ut och in...vi är lediga idag! =)

Tråkigt med halsontet! Jag ahr ju problem med min hals ja med så fort jag får en förkylning. Är inne på min 4:e vecka med halsont. Inge kul alls! Hoppas det går över för oss båda snart!

Var tvungen att gå och kolla i min gamla blogg och läsa om vad jag skrivit om Gabriels rutiner när han var 4 mån. Jag gick och la honom med ersättning 18.30, han somnade oftast innan flaskan var tom. Sov sedan till kl var 2 och då fick han bröstet. Äter och somnar om på en gång och vaknar sedan 4-5 tiden och får bröstet igen. Somnar om och sover sedan till 6.30, och väckte mamma alltid med kvittrande morgonprat! =)

Det var väl vid 4 månader som han först började få in rutiner...han hade ju 3 månaders kolik innan och var vaken halva nätterna och skrek mest! Så detta var ju rena rama lyxen sen! =)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...