fredag 21 maj 2010

Framsteg vid symaskinen o rörlighet, solkrämshyss och knapp-intresse!

Kiron har precis ätit lelle och nu ska han "ligga mysa!" under filten och se lite Bompa. Jag har mumsat frukost och läser bloggar, och lillan sover än så länge.
Idag ska vi grilla, hoppas på lite värme men kanske inte lika mycket som igår, KOLLA! Vad gäller sömnaden ute så satt jag där kanske 1 minut sen kånkade jag in symaskinen igen, blev för varmt. Sydde klart projektet med har kvar att sätta i tryckknappar och fästa lite... Men imorgon vill jag nog visa vad jag sytt, för lite stolt och osvensk ändå är jag. =)
Och kolla vad Tiril gjorde igår!! Från rygg...(här har hon ju redan rullat lite...)
...till...
...mage!!! Vet inte om det gills när hon låg på soffan, kanske fick lite hjälp av nån lutning, men ändå, ett framsteg! Känns som om jag är lite otålig och ofta försöker hjälpa henne rulla runt fast det kanske inte behövs, men denna gång rörde jag henne inte alls. =)
På eftermiddagen innan jag lagade maten tog vi en liten promenad, lite svalare då. Hehe Kiron hann med ett hyss innan dess, han fick tag i solkräms-sprayen och kletade in hela håret och kläderna! Var bara att ställa honom i duschen, och lite stressad man var när lillan dessutom gallskrek i högan sky samtidigt (utan att man kunde göra nåt åt det), känns som om grannarna måste tro man är barnmisshandlare!

Allt som oftast nu blir Kiron alldeles tyst, och när man går och kikar vad han har för sig har han dragit av sina byxor och sitter och knäpper knapparna. =) Jag ska försöka ta mig tid att sy nån sorts "knäpp-leksak" med fickor och olika stängningsvarianter åt honom...=) So much to do, so little time!!
Men det är väl bäst jag sätter igång då! Kram på er och ha en härlig fredag!

1 kommentar:

Maria sa...

Hihi! Känner igen dessa kladdiga hyss! =) Ronja när hon var mindre hittade idominsalvan och smörjde in både sig själv och vår tv! Var var jag då kan man ju undra! De hinner med så mycke bus på så kort tid! =)

Härligt med värme men det kan bli lite väl mycke också, hehe...alltid finns det nåt att klaga på. ;)

Sötaste bilderna i världen på lilla Tiril som vänder sig till mage! Vilken duktig tjej! =)

Kram och trevlig helg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...