torsdag 29 april 2010

Trött gnällperiod, valborgsplaner och sydda kläder.

Trött idag. Vet inte om lillan har en jobbig växperiod nu eller vad det är, men hon har börjat äta lite tätare igen, har en tid oftast ätit bara 2 ggr per natt...men nu blir det oftast fler. Tröttande, och igårkväll somnade vi inte ordentligt förrän 23.25! Varje gång man slumrat till så vaknade hon och gnällde eller grinade, men efter en sista bajsning och amning där vid 23 så fick vi äntligen sova. Sov ca. 3 timmar, ammade, sov nästan 4 timmar (skönt!), ammade. Sen fick jag slumra kanske 20 min till innan klockan ringde. Det här låter säkert inte som särskilt jobbiga nätter iofs, men när man vant sig vid annat så...Gnällmamma! Men hon har varit lite gnällig på dagarna också så det blir rätt jobbigt.
Kiron är på dagis nu och lillan lär nog vakna snart. Ser ut som ett bombnedslag här hemma så jag ska väl röja lite, hoppas på att hinna sy och vila lite också. I eftermiddag ska vi på utvecklingssamtal på dagis, får ta med båda barnen då M inte hunnit hem än.
Imorgon på valborg har jag tänkt laga kycklingpaj med bacon, se om vi kan trava iväg och titta på nån brasa, synd att de flesta tänds så sent så Kiron kanske inte hinner se, jag ska kika på tider... Igår hade lillan de gula hängselbyxorna med natt-tåg som jag sytt till henne, var så retro-söt!! Det är en stor tillfredställelse att se kläder man själv sytt sitta fint på.
Go o gla!
Efter dagis tog vi en promenad i blåsvädret (hurv!), Kiron fick gunga och åka lite rutschkana i en av lekparkerna i närheten, det är mycket bra med vårt område, många lekparker!
Jättetrött när M kom hem, igen, lagat pastasås med skinka till middag. Efter "Arga Snickarn" blev det sängen...Men inte sova på några timmar, som ni såg ovan...

1 kommentar:

Tova sa...

Åhh så söt hon är!! helt otroligt vad de små växer fort :)

Hm, min Elliot är tvärtom just nu, han verkar ha tappat aptiten eller nåt! Han som brukar vara suuperglupsk annars...

Bra att du sa till om bilderna förresten, sambo sa att det går segt på hans dator också. :/ ska försöka luska ut vad det är för fel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...