lördag 19 december 2009

Vår lördag med bla. Pingu-gos!

Nu är maten i ugnen, Kiron har redan ätit blodpudding, men jag och Mattias tänkte äta "Stinas Kyckling" idag, orkar inte lagar nåt avancerat och är inte sugen på nåt. Så det fick det bli.
Kirons hosta är värre, alltså inte värre än den kvällen han hade sån skällhosta och svårt att andas, men han hostar hela tiden, verkar ha rethosta. Vi ger så mycket hostmedecin vi får ge. Hoppas det inte blir så att vi måste åka in med honom igen...
Sytt litegrann idag, fått litet besök av Ia och babblat litegrann, städat lite och varit iväg och handlat...det är vad vi gjort idag. På Coop hade de nedsatt pris på massa gosedjur, och Kiron fick i "för"-julklapp en stor Pingu med ljud, 79 kr! =) Han bär omkring på den nu sen dess...Ville se Pingu på TV direkt när vi kom hem, sitter här och ser Pingu samtidigt som han kramas med Pingu, kan det bli bättre? Nu har han oxå sett slutet på Shrek...o mer pingviner nu när Happy Feet börjar. Haha, när jag skriver såhär så låter det som om han verkligen sitter still och tittar hela tiden, men så är det verkligen inte, det är spring fram och tillbaka, titta lite då o då...=)
Åh hungrig, nu borde maten vara klar!! Ska ta itu med knäcken efter maten, och sen TV-mys. Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...