söndag 27 december 2009

Skönt att vara hemma! Lugn dag. Packat upp Kirons klappar!

Härligt att vakna i sin egen säng! Jag fick rejäl sovmorgon av snälla sambon imorse, fast han hade oxå sovit länge...till 9, Kiron somnade kring 22 igår kväll så han var nog trött.
Dukade fram rejäl frukost, hade ju en gäst här inatt, min barndomskompis Marianne.Toksnöat inatt, kanske runt 3 dm(!), så snart var det bara för M att ge sig ut och gräva fram oss..!! Vi hade tänkt åka på mellandagsrean idag i Birsta/Sundsvall, men slog snart bort de planerna, var så kallt oxå. M skottade för att hinna skjutsa Marianne till bussen senare. Packat upp och passat på att fota de mesta av Kirons klappar, fått ta 2 bilder, en med kläder och en med leksaker...förutom dessa fick han ju oxå fler kläder av oss, och pengar..Kläder...bla. Röda Hund-tröja, 2 fina set skjorta o byxor och cardigan o byxor, och Stålmannen-pyamas!Leksaker m.m., bla 5 filmer, 3 böcker, "magisk" ritplatta,, målarprylar, Store Chris-taldocka, bilbana, verktygsbänk, dammsugare, pojkdocka med massa tillbehör, en hel del bilar, och taklampa!
TACK SÅ HEMSKT MYCKET för alla fina julklappar!!
När Marianne åkt for vi istället ner på stan och kikade lite på lokala rean. Blev några sockar till Kiron, mockasiner, och ett par mjukis-Barbapapa byxor från Åhlens. Och till knyttet en vintermössa.

Nu har jag ännu en skinka i ugnen, har ju gjort slut på vår förra och vill ha mer!!!
Vi ska se "Harry Potter och Halvblodsprinsen" som vi köpt till oss själva i julklapp, så snart jag skrivit klart här. Vi har sett den på bio, men den tål att ses om o om igen!
Imorgon ska vi försöka hinna till Birsta en sväng, kika bla. på overall. På eftermiddagen ska vi på MVC igen, nu gäller det att knyttet ligger rätt väg annars blir det vändningsförsök denna vecka. Ska oxå sätta ut ny magbild imorgon...konstigt att knyttet kan växa mer, magen känns som en spärrballong!

1 kommentar:

Maria sa...

Oj vad mycket julklappar! =) Har han att göra...haha! Ni verkar ha haft en trevlig jul, nu får vi vänta in det nya året och ni får snart en till familjemedlem! Inte långt kvar nu!! (hoppas bebben ligger rätt!!) Många kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...