fredag 18 december 2009

Morgon med Gremlins och rastlös son.

Hej!

Fredag idag igen då! Till middag idag önskas av sambon köttfärslimpa...så det får väl bli det då!

Haft en ganska lugn morgon, vi har börjat se "Gremlins", den är ju något av en julfilm. Lillen är lite gnällig och klättrar överallt även idag. Han har ätit dåligt som jag skrivit tidigare, i några dagar nu, för att idag till lunch smälla i sig hur många plättar som helst!!! Men vi är bara glada för att få i honom något! =)
Han är rastlös och gnällig som sagt, och synd att det är så kallt ute så man inte vågar sticka ut näsan, svårare att roa honom nu. Innesovning blir det också. Han ligger inne i vagnen nu.

Dagens planer är att sy sy sy (ovanligt! Tjatar mycket om sy...) och så ska jag försöka hinna med chokladkola och att lägga in sill. Hoppas bara att man kan låta bli chokladkolan fram till jul...den är försvinnande god!
Jag hoppas också på att ett Schenker-paket ska dyka upp, köpt mammajeans på Tradera...Här är en bild på lillen från igår kväll...han var så trött och ville lägga sig på hallbänken och sova, men allt annat var nej! Nej! ingen pyamas, Nej! ingen lelle, Nej! Nej! Nej! Ibland funderar man på om han ens kan ordet "Ja"....;o)

1 kommentar:

solokatt76 sa...

ha ha Gremlins...Vilken nostalgi! tänker bara på den hemska gröna tjejgremlinsen i tvåan e det va? med om gigantiska röda läpparna!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...