söndag 27 december 2009

I´m Back! ...Julafton! Firar hos farmor, och hos mormor o "mossas!"

Nu är jag back in business! =) Haft semester från allt vad datorer heter några dagar, rätt skönt. Vi har haft en härlig jul, fullt upp men mysig, och fått överflöd av klappar, vet inte hur allt ska få plats i lekrummet....
Såklart har jag fotat hur mycket som helst, och har som vanligt svårt att välja några få bilder bara...Skriver ett inlägg om varje "juldag"...i tidsordning. =)

Vår julafton började lugnt och skönt, vi myste en stund i sängen alla 3 innan vi klev upp. Efter frukost fick Kiron öppna 3 klappar, varav 1 han valde själv! Han fick en skjorta att ha på eftermiddagen, en bok, och en fin Gunilla Axén- molnlampa till sitt rum, den var från kompisarna Molly och Robin! =)
Detta är vår gran med klapparna under! Sedan bar det iväg till Bollsta och först farmor Haidie och Voitto! Julfirande och julmat med dem och Mats och Hanna! Farmor hade gjort ett jättefint pepparkakshus till Kiron!Vår lilla julklädda familj hos farmor o Voitto! Kiron fick inviga ett set av kläderna jag sytt till julklapp...
Sen blev det såklart julklappsutdelning oxå! Här får Kiron "toort patet" av farmor.
Lite mys med gullkissen Netti oxå, efter lunchvilan.
På eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar för mer firande, med dem, mina fostersyskon och min syster Anki med familj. Extremt mycket klappar under granen!
Farbror Thomas busar med Kiron! Syster tittar på...=) Klädbyte och familjebild igen! =)
Mer julmat...mums! Jag tror jag var mätt hela dagen...konstant!!!
Även hundarna hade varit snälla nog att få klappar! Här lilla Bruno...Kiron sitter snällt i mormors knä och tar emot klappar...och högen bara växer! =) Snälla tomten fick en stor kram efteråt, Kiron var inte ett dugg rädd för honom!!
Han tyckte nog att det fanns vissa drag som liknade pappa...;o)

Kiron med vad som nog blev favoritklappen just nu iallafall, en egen liten dammsugare, som han fick av mormor och morfar! Han har nog dammsugit huset flera gånger om vid det här laget!! =)
Kvällen avslutades lugnt med film innan vi la oss...

1 kommentar:

Anonym sa...

välkommen tillbaks=). vilken härlig julafton ni verkar ha haft. så kul att Kiron fick en egen dammsugare också=). så söt du är med fina magen!!
kramisar!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...