söndag 13 december 2009

Grattis syster Anki! =)

Idag fyller min storasyster 33 år...när vi var små brukade vi lussa för henne på Luciamorgnarna...=)
Vi for upp och uppvaktade henne och passade samtidigt på att ge min fosterbror sin present, han fyller år senare i veckan.
Åt en massa gott, syrran hade gjort julgodis oxå. Åt så mycket sött så jag nästan mådde illa...kunde inte låta bli!;o)Mormor o morfar var där samtidigt som oss...Kiron visar sin kära klocka.
Syrran och hennes familj har en massa djur, hästar, katter och 2 hundar...här är den yngsta, Saron, go vovve! Hälsar på Mattias. Kiron vågade också klappa honom!
Kiron satt i några famnar...=) Här hos "morbror" (systers fästman) Thomas! Vi åt middag hos farmor Haidie innan det bar iväg hemåt igen!! Kiron satt på hemvägen och utropade "WOW" åt alla granar och julbelysningar som vi for förbi i mörkret. =) Härligt med barn, man blir så glad när de är glada! Nu ser vi filmen på 4:an, "Solstorm", varvat med spring uppför trappen för att stoppa om Kiron...Ser lite på Lucia från idag oxå, spelade in för att få lite stämning...Hoppas ni alla haft en härlig 3:e advent, tänk, 11 dagar före jul!!!!
Nu är det bestämt hur vi ska fira jul, ÅH vad skönt, ett dilemma varje år.
Imorgon blir det nog en Birsta-tur för sista klapparna och rese-bokning.

1 kommentar:

Anonym sa...

lyllos din syster som fyller år på en av de mest stämningsfulla dagarna på året=). verkar som att ni hade en jättefin luciadag. påmindes om att jag själv missade "solstorm", läste boken i våras o ville se..

hoppas ni hade en trevlig shoppingtur idag!! kramisar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...