torsdag 10 december 2009

Besök av gamla vänner, vaccinering och änglavakt!!!

Trött och har huvudvärk efter en natt med dålig sömn...var ingen ihållande trend det där. Men jaja, två nätter är bättre än inget. =)
Fotoboken kom igår, och jag måste varmt rekommendera er att göra en, blev så fin!!! Min är beställd rån Fujidirekt.se/fotobokIgår på eftermiddagen var vi iväg och vaccinerade Kiron...han var så jätteduktig, darrade lite på underläppen men inga tårar kom!!! Sen lekte han som vanligt. Som belöning fick han faktiskt en stor marshmallows-muffins som han valde själv...Man ska ju inte använda mat som belöning men...fy på oss.
Mina favoriter, jag älskar er så hjärtat gör ont!!!
Till kvällen kom 2 av mina gamla klasskompisar från gymnasiet och hälsade på, Hanna och Hanna! =) (Vi var tre Hannor i samma klass, ja, och alla gick teater...=))Ia kom också förbi en sväng men kunde inte stanna så länge då barnen var sjuka, stackars Robin är riktigt dålig med sin förkylningsastma, otäckt. Ia gick också i samma klass. Tjejerna bor långt härifrån nu men är hemma och hälsar på släkten...Blev en trevlig kväll, beställde pizza, återupplevde minnen, pratade klasskompisar och fikade på mumsiga pepparkaksrullar,tänkte jag måste prova dem oxå! Kiron fick lelle och pyamas som vanligt, och alvedon ifall han skulle ha ont i benet. Men han hade väldigt svårt att komma till ro, blev mycket spring. Efter 21 lugnade det ner sig och vi trodde han somnat....tills vi hör världens otäckaste JÄTTEBRAK!!!!!
Jag minns inte hur jag kom uppför trappen men upp kom jag, M före...kollar in i Kirons rum, och hans enorma byrå från IKEA (132 cm hög, 110 bred) ligger fråmåtvält på golvet...tanken blixtrar genom huvudet: "ligger Kiron under?!!!!" men ser sen att M står med honom i famnen, helt oskadd. Vill och vågar inte ens tänka på vad som hänt om Kiron hamnat under...

Tjejerna var på väg hem redan innan det hände, de stannade och kollade så allt var OK innan de gick...Helt ofattbart att den kunde välta sådär, har inte ens tänkt tanken då det är en så stabil möbel. Men nu är den fast förankrad i väggen, M gjorde det direkt, även om den är trasig till viss del... Tänkt efter hur det måste gått till, han måste ha dragit ut alla tunga klädlådor (jättekonstigt att vi inte hörde det, men de är ganska tysta!) så att tyngdpunkten fördelades mer framåt, och sen klättrat på sidan av lådorna, så byrån föll framåt. Tur han inte klättrade där fram!!!!

Tog ett tag innan Kiron somnade, han blev så uppe i varv igen, var väl otäckt men han var inte ledsen. När han väl somnat kom chocken för mig...blev alldeles darrig och fick svårt att andas, grät och magen blev stenhård som en boll och gjorde ont. Tänkte att det fattas väl bara att det sätter igång nu... Valde en bok att läsa för att varva ner (jättetrött men kunde ej somna av adrenalinet....) och gick och la mig. Varvade väl ner så man kunde sova, men drömt mardrömmar. Usch.
Antar att man lärt sig en läxa nu...barn är påhittiga och allt kan hända!

3 kommentarer:

Maria sa...

Ja fy vad otäckt!! Vilken tur att han klarade sig!
Annars lät ju kvällen riktigt mysig...Kramen

solokatt76 sa...

Gud vilket slut på en trevlig kväll!!!

Tur att inget hände med Kiron!!! Han lär ju ha vart bra skrajsen stackarn!!

Kram

Anonym sa...

usch va otäckt att något sådant händer, tänker ju på att Noah också har möbler som inte är förankrade i väggen. tur att allt gick bra och ni 3 Hanna verkar ju haft det roligt. är också sugen på att prova de där pepparkaksrullarna, ser ju så hemskt goda ut=).

jobbigt med din sömn igen, hade hoppats trenden skulle hålla i sig efter två nätter då.

massor av kramar!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...