söndag 20 december 2009

4:e advent, vad kvar att göra? Se söta julkatter oxå.

4:e advent, 4 dagar kvar till jul! (eller 5 beroende på hur man räknar...) Ojoj, snart är julen här och sen är det över...går ju alldeles för fort.
Hmm..vad har man kvar att göra innan jul?
  • Koka o griljera skinka
  • Ev. laga nån mer rätt att ta med på julafton beroende på önskemål från lilla mor o svärmor?
  • Köpa lite mer julmat
  • Slå in klapparna(dan före dopparedan)
  • Klä granen (dan före dopparedan)
  • Försöka hinna sy några plagg till Kiron
  • Njuta och mysa så mycket det bara går med glögg, julgodis, pepparkakor och julfilmer!!!
Dan före dopparedan förresten...det är min och Mattias dag. Då på kvällen så ser vi de julfilmer vi MÅSTE se (har flera andra som vi GÄRNA ser oxå), som "Dickens-En Julsaga", och "Svarte Orm-En julsaga", medan vi dricker glögg och M klär granen och jag slår in klapparna.
Igårkväll kokade vi knäck. Mums, nu kan jag variera den och kolan så inte allt tar slut innan julafton... Idag funderar jag på att koka och griljera skinkan, är så sugen på en skinkmacka! Det bästa brödet för det tycker jag är Wasa Frukost, eller "pricki-macka" som jag kallat det sen jag var liten. =)

Imorse vaknade vi alla samtidigt, Kiron kom in till oss och kröp ner i sängen och sa åt mig att släcka lampan, så låg vi och myste ett tag.
Undrar hur mycket snö det hinner komma innan jul? Det snöar fortfarande.
Fick i mailen idag denna söta film av Carina, svärfar Rogers fästmö.Medan vi kikade på den så kom vår egen julkatt Räser och tittade oxå, hon verkade tycka den var mycket intressant! =)


Igårkväll kokade vi ju knäck så, så vi glömde totalt bort att ta en magbild, får se om jag sätter ut en ikväll eller imorgon istället, ok? =) Är ju i v.36 nu, 35+1 idag!

1 kommentar:

Maria sa...

Åh.. jag ska också göra julskinkan idag...är så sugen! Men först en tripp till Furuvik och hälsa på tomten! =) Ha en fortsatt trevlig 4:e advent!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...