tisdag 17 november 2009

Ryggont, sytt body, sjukdomsavvaktan och annat...

Kiron fick vara hemma från dagis idag, vi ville avvakta lite och se om han verkar bli sjuk... Är lite snuviga både han och jag men i övrigt pigga.
Har sytt en liten body till knyttet idag, längtar tills jag får se hur den sitter på! Snart bara 2 månader kvar...!!!
Idag har jag haft rätt ont i ryggen igen, så jobbigt, och värktabletter hjälper inte ett dugg heller! Känns så frustrerande. Vill försöka komma ut på promenader också men märker att ryggontet blir bättre om jag vilar, ska försöka vila bort det idag iallafall...
Inte gjort mycket idag i övrigt. Nu sitter M och ser på "Family Guy", nya avsnitt av det och "Simpsons" på tisdagar. Spelar in "Ugly Betty" och "Desperate Housewives", (och "Brothers & Sisters" senare) Mycket bra på tisdagar! Blir nog att vi ser nåt tillsammans, hoppas han känner för True Blood, *MYS*!
Bild lånad av Santa MariaTill middag idag åt vi kycklingwraps, hade grillad kyckling, sallad, tomat, gurka, paprika, feferoni, rödlök och orientdressing, och tortillabröd såklart. MMM blev så gott!! Kiron åt jättemycket.
Imorgon är det 3 veckor sen min första vaccinationsspruta, måste dit och höra om jag ska eller inte ska ha en till dos, får höra olika hela tiden.
Vill åka ner på stan också, till Lekia och se om de har några av prylarna vi söker som julklappar...Vi får se vad vi tar oss för!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...