tisdag 24 november 2009

Kökshjälp/stjälp och allmänt svammel!

Ännu en dag snart slut. Snart ska Kiron få lelle och sen får vi se hur resten av kvällen förflyter, M tänkte greja lite med skänken tror jag, så jag kanske blir ensam vid TVn (är ju mycket bra på tisdagar...), tror inte jag vågar sy när Kiron sover så lätt...vi får se. Har sytt lite idag iallafall.
En mugg te ska jag iallafall ta ikväll, fyllt på lilla lagret idag!

När vi lagade mat ville Kiron såklart vara med oss i köket...och han är väldigt förtjust i fällen just nu, så den fick hänga med.Och han hade inget emot att posa lite för kameran också, den lilla charmknutten!Dagens gourmetmiddag blev Crispies-fisk med gräddfilssås, kokgrönsaker och potatis, mumma tyckte vi alla tre. Kiron älskar panerad fisk. Kiron ramlade och slog bakhuvudet, och ville då genast ringa mormor och berätta om det..."ramla!" "huve!" m.m.... Men hon förstod vad han menade...=)

Jag har vunnit lite Tradera-auktioner de senaste dagarna, roligt med paket i brevlådan! Mest bebiskläder, men även en Rorri-film och några byxor till Kiron...=) Kommit in i en Tradera-fas igen, går i perioder det där. När man väl börjat blir det gärna att man fortsätter ett tag..;o)

Nä nu ska jag göra nåt annat....Hej på er!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...