torsdag 5 november 2009

Besök på MVC.

Vi var ju till MVC idag kl.13...=) Allt var bra, mitt magmått är 27 cm (symfus-fundusmått), lika som med Kiron. Och hjärtljuden, vilket vackert ljud förresten, helt underbart!!! Hjärtljuden låg på 156, barnmorskan sa att "det låter som en flicka". Ja vi får se, spännande.
Kiron var på dagis lite längre eftersom vi var på MVC mitt i hämtningstid. Jag måste greja ett täcke/varmare filt till honom, de bad om det där, har länge tänkt sy något men inte hittat material. Får se vad vi kan hitta på. Han sover ju ute i vagnen.
Resten av dagen har förflutit bra, tagit det lugnt. Kycklingpastasåsen blev jättegod, blandade lite på känn. =) Vi tog sen en promenad i nysnön, var faktiskt en riktigt härlig känsla, första snön! Man fick en liten lyckokänsla i magen... Men den går nog snart över, jag tycker inte om vinter.
Fast jag har ju mycket annat att vara lycklig över! =)
Ikväll ska jag ha en liten "sykväll" tror jag, kika lite på TV under tiden, M har burit ner lilla TVn till köket, annars sitter jag ju numer i vårt sovrum och syr, där jag fått en egen syhörna.
Ha det nice, imorgon är det fredag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...