torsdag 19 november 2009

Besök av mamma o pappa, stadstur och morgondagens agenda..

Idag har jag inte hunnit med mycket alls...Mamma och pappa kom tidigare än vi trodde de skulle komma, de hade med sig lunch. De var kvar tills ett tag efter att Kiron kommit hem från dagis, han blev jätteglad att se dem, pratade om vovven hela tiden dock, de hade lämnat honom i bilen idag...Men han får träffa honom imorgon, för då ska vi åka dit och fira min fostersyster som fyller 15 år!
M hann måla lite på sängen, sen for vi ner på stan. Kollade i affärer och köpte tre presenter, till svärfar, fostersyster och till Olle, som vi ska ila in på kalas hos imorgon. Får se hur länge vi hinner stanna, nog inte länge, för svärfar och Carina vill bjuda på tacobuffé på en restaurang i närheten av där de bor...morgondagen är verkligen fullbokad!
Kiron försöker nå upp till bollarna som ligger ovanför skåpen...en bit kvar. =)
Igår på dagis undrade de om han ser mycket på MeckarMicke och Rorri här hemma, vid sångstunden så hade han nämligen bett om just de två "sångerna"....=) Vi brukar faktiskt sjunga dem här hemma, signaturmelodierna sätter sig ju som lim i skallen!
Ikväll är både jag och M SÅÅÅ trötta, så vi kom överens om att nu ska vi lägga oss, sett Criminal Minds...sängen, jag längtar efter dig!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...