torsdag 22 oktober 2009

Varit på besök.

Vi var och hälsade på Ia, Daniel, Molly och Robin i eftermiddag, skönt att komma iväg en stund. Barnen härjade på och vi drack lite kaffe. SötRobin.
Kiron kramar deras hus-drake!
Sen for vi förbi affären på väg hem, och väl hemma fixade jag maten, Viltskavsgryta och potatis, mumma. Sedan har det hunnits med en härlig promenad i mörkret runt kvarteret, och sen ett bad för minstingen i huset.
Jag hörde nu av min pappa att Wilma, Kirons kusin som var här i helgen och firade honom, fått vattkoppor, lillstackarn...så nu är det väl bara en tidsfråga innan Kiron får det! Tydligen är inkubationstiden ända upp till 2-3 veckor. Men men, inte så mycket man kan göra, får han det får han det helt enkelt. Tur att vi haft det, är ju inte så bra för gravida...

1 kommentar:

Evelina sa...

Vattkoppar är skönt att göra bort! När jag väntade Tuva gick det på dagis där jag jobbade (och ingen visste om jag haft det eftersom jag hade en) och enligt min BM är det bara farligt för bebisen om man har det under förlossningen..... Men jag är inte säker. Jag skulle niog vilja att våra barn får det.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...